fbpx

Vores mission er at tilbyde undervisning af højeste kvalitet. De bedste undervisere vil levere kreativ og inspirerende undervisning, samt den nyeste viden indenfor massage terapi og muskulære behandlingsmetoder. Vi ønsker at højne kvaliteten i faget, samt kæmpe for mere anderkendelse ved bl.a. at arbejde for at man kan få tilskud til massage gennem Danmark og at læger kan henvise til en massør. Der arbejdes på disse områder gennem Dansk Behandlerforbund som skolen er medlem af, og skolens Leder Susan sidder i bestyrelsen af.

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Tag Trin 1 og få en bred forståelse af kroppens sammenhæng og få grundlæggende viden om kroppens fysiologi og anatomi.

 

Sportsmassør

Lægeeksamineret Sportsmassør

Tag din massøruddannelse til næste niveau med Trin 2. Få praktisk læring om muskulær behandlinger, kinesio taping, sportsakupunktur, m.m.

MUSCULUPAT.AM.ACADEMY

Musculupat®

Lær de ypperste muskulære behandlingsteknikker indenfor forskellige områder og teorier på Trin 3. Musculupat® uddannelsen opfylder alle lektionskrav for RAB og momsfritagelse.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få arbejde som massør, efter endt uddannelse?

Ja. Jobmulighederne er vældig gode.
AM Academy får mange henvendelser fra kiropraktorer, fysioterapeuter, helsecentre m.fl. som søger massører som er uddannet på AM Academy. Vi yder den service at videreformidle disse opslag på vores interne sider.
Selv håndplukker vi de dygtigeste elever og tilbyder dem jobs på skolens søskende-klinikker:

  • AM Klinik i Kongens Lyngby.
  • TAKE A BREAK Spa i Carlsberg Byen (København V).
Er der en aldersgrænse?
Nej. Vi har haft elever i alle aldre.
Skal man have nogle forkundskaber indenfor massage?
Nej. Det er ikke nødvendigt at have forkundskaber indenfor massage. Hver hold laves ikke større, end enhvers indlæringsvej kan prioriteres af vores kompetente undervisere. På den måde påtager vi os ansvaret for at vi ikke taber nogle på halvvejen.
Har du til gengæld forkundskaber, er der det færre lektier til dig.
Er der nogen udgifter udover uddannelsesprisen?

På Trin 1 og Trin 2 er alt inkluderet i prisen. På Trin 3 skal man påregne ekstra udgift til køb af bøger på ca. 1.500 kr.

Kan jeg have fuldtidsjob imens jeg tager massøruddannelsen?

Ja. De fleste af vores elever har fuldtidsjob ved siden af. Du vælger selv om du ønsker at starte på dagshold, aftenhold eller weekendhold, på den måde kan du tilpasse uddannelsen til din hverdag.

Kan jeg blive momsfritaget efter endt uddannelse?

For at blive momsfritaget skal du bruge 660 lektioner fordelt på forskellige fag. Dette opnår du (og lidt til) hvis du tager alle 3 trin af vores uddannelsesstige. Dvs. du kan ikke blive momsfritaget hvis du kun vælger at tage Trin 1 eller Trin 1+2. Det betyder ikke at du ikke kan starte op som selvstændig, du bliver bare momspligtig på dine behandlinger. Hvis du ønsker at arbejde fuld tid som behandler, anbefaler vi dog at man bliver momsfritaget, da det økonomisk er en stor fordel.

Du kan også kombinere Trin eller uddannelse fra anden skole med vores momsfritagelsesmoduller. Dette kan du læse mere om her: Momsfritagelse af alternativ behandler.

Bliver jeg “Lægeeksamineret Massør”?

Ja. AM Academy har tilknyttet en læge, som har godkendt vores materiale, og som er censor ved vores teoretiske eksamener.

Tæller AM Academys uddannelser som RAB timer?

Ja. Alle uddannelsestimerne tæller som RAB timer. Dette gælder også de fleste af vores kurser – dette kan dog variere.

Hvilken Massageskole skal jeg vælge?

Vi har ingen grundlag for at vurdere undervisningen på andre skoler, men da mange nye skoler starter op på kort tid, og efterfølgende må lukke ned igen, og efterlader elever som har betalt, men ikke har fået en uddannelse, anbefaler vi at man vælger en skole, som har eksisteret i mange år, hvilket AM Academy (tidligere AM Massageskole) har (siden 1991). Når du senere skal søge job som massør, så er det en stor fordel at komme fra en anerkendt skole med et godt renommé. Normalt bør man være på vagt, hvis noget er gratis, da man som regel får, hvad man betaler for, derfor bliver prisen på uddannelsen her mange tusinde kroner dyrere end hos os, ingenting er desværre gratis. Man skal også huske på, at mange skoler markedsfører deres måde at undervise på, som den eneste rigtige, og det er også i orden, men nogen nedvurdere også undervisningen på andre skoler, det synes vi, at man skal afholde sig fra. Et eksempel er om den praktiske undervisning skal foretages af fysioterapeuter. Lad os slå fast at en fysioterapeut har en rigtig god uddannelse og teoretisk viden, men det er alment kendt, at de stort set ikke masserer mere, men er eksperter i træningsprogrammer, genoptræning og andre teknikker. Derfor har vi her på skolen dygtige erfarne massører til at undervise i massagedelen, og fysioterapeuter til at undervise i andre teknikker bl.a. Funktionel Neurologi og Idrætsskader.

Hvorfor er vores uddannelser lidt dyrere?
For os er en dygtig massør, en der har styr på sin teori samtidig med at personen er dygtig med sine hænder. Dette fås ved at lærer om kroppens systemer, musklernes virke og forståelsen for sammenhængende i kroppen. At kunne mærke sig frem til problemer, kende løsningen og lave et behandlingsforløb. Alt dette tager tid at lærer, hvorfor vores uddannelse er længere end de fleste. Vi har gennem de 30 år vi har eksisteret udviklet en uddannelse der rummer disse elementer og optimere hele tiden for at kunne levere de bedste massører til branchen. Vi udvikler løbende på vores undervisningsform og materiale hvilket kræver resourcer.
– En længere uddannelse med kvaliteten i top koster lidt mere.