fbpx

Velværemassage

Kursus for Begyndere eller til hjemmebrug
Tilmeld Kursus

Kurset er til dig, som ønsker at få et indblik i massagens verden, eller har en derhjemme der har brug for afstressende massage. 

Kurset består primært af praktisk undervisning og vil derfor det meste af tiden foregå ved briksen.
Udover velværemassage, kommer vi ind over hvad massage er og hvad det kan. Hvilken indvirkning har f.eks. Nervesystemet, vejrtrækning, kost og motion for vores krop. vi kommer også ind på Taktilmassage, hvad betyder berøring og hvordan kan vi tilgå den på forskellig vis.  Ergonomi er vigtigt, du lærer derfor korrekte arbejdsstillinger ved briksen, så du fra start får gode vaner og passer på din krop, når du behandler andre.

På velværemassage kurset vil vi have fokus på dig som udfører massagen – både formidlingen og kommunikationen, som ligger i at være i kontakt med et andet menneske. Med de rette teknikker kan du effektivt gøre en positiv og meningsfuld forskel for personen på briksen.

Hvis du føler dig stresset i en travl hverdag er massagen virkelig effektiv. Her vil udskillelsen af forskellige hormoner, ro og afslapning dæmpe stressniveauet og en følelse af velvære opstå i kroppen. Du lærer at lave en afstressende massage af krop, fødder og ansigt, som kan sættes sammen til en helhed eller bruges enkeltvis.

 

Adgangskrav

Dette kursus er for alle, som har interesse i massage.

Vi gør opmærksom på, at dette kursus ikke kan bruges til at arbejde som professionel massør eller til behandling af muskelrelaterede problematikker, det kræver en Massøruddannelse. Det er udelukkende til hjemmebrug eller for at finde ud af om en den professionelle vej er noget for dig.

Kursusdatoer:

Dette kursus tager i alt 2 dage.

Lørdag d. 5. og Søndag d. 6. Oktober 2024  kl. 9-16

 

Pris kr. 3.000,- inkl. forplejning

Tilmeld 2 personer for Kr. 5.000 – Skriv i bemærkninger på tilmeldingsblanketten, hvem du tilmelder dig sammen med.

 

Er du nysgerrig på, om en professionel karriere som massør er noget for dig – er dette også en god måde at prøve det af. Vælger du efter dette kursus at tilmelde dig Trin 1 og blive Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, udløser dette kursus en rabat på kr. 2.000,-

 

 

Underviser: Susan Wichmand skoleleder på AM Academy.

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere her 

Susan Wichmand AM Academy