fbpx

Musculupat®

Lær de ypperste muskulære behandlingsteknikker indenfor forskellige områder og teorier. Musculupat® uddannelsen opfylder alle lektionskrav for RAB og momsfritagelse.
Tilmeld Uddannelse

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Musculupat® uddannelsen lærer dig de bedste

muskulære behandlingsteknikker og avanceret massage terapi.

 

Som Musculupat® lærer du at arbejde med kroppen, både ud fra vestens forståelse af kroppens fysiologi og anatomi i kombination med traditionel kinesiske medicin (TKM), som tager udgangspunkt i kroppens meridianbaner og de 5 elementer. Hertil lærer du muskulære behandlingsteknikker indenfor zoneterapi, 5 punkts akupunktur, m.m.

Vi kommer også ind på psykens indvirkning på det fysiske bevægeapparat i Funktionel Neurologi, samt i klient/behandler samtalen. I psykologi får du kendskab til Z-health teorien og får forståelsen for sammenhængen mellem krop og psyke.

Vi bygger videre på dine behandlingsteknikker med bevægeanalyse, myofascial release, ledfrigørelse, smerteforståelse, pulsering og stretching.

Efter bestået eksamener kan du kalde dig for Musculupat®, som er en beskyttet titel og kun må bruges af behandlere der har gennemgået denne uddannelse.

Læs om de enkelte fag/moduler:

Meridianer og de 5 elementer
Meridianerne og 5 elementer er grundlæggende teori inden for Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). Denne teori har man i østen arbejdet ud fra i flere hundrede år, det vil give dig en større forståelse for kroppen og en anden måde at anskue den på.
Zoneterapi
Behandling af muskel-og knoglesystemet med zoneterapeutisk massage.
der anvendes særlige massage-og trykteknikker primært på fødderne. Kombiner zoneterapi med din massage for optimal virkning. 
5-punkts akupunktur
For at øge virkningen af din behandling og/eller som behandling af stress. Bruges også til behandling af forskellige former for afhængighed. (Dette er det samme som NADA)
Ledforståelse - Pelvis og columna
Der undervises i ledfrigørelse af rygsøjlen, hvorfor gør vi det og hvordan. Inden behandling laver vi forskellige test, for at afgøre om der skal behandles. 
Smerteforståelse
Lær at forstå forskellige smerteformer, og få mere viden om tilgange til behandlingen.
Pulsering
Bevæganalyse
Vi analysere ud fra et helhedssyn på kroppen.
Anatomi og fysiologi
Blended Learning
Anatomi og fysiologi læses som blended learning, dvs. der er én undervisningsdag pr. emne, hvor det kort gennemgås, og hvor der er mulighed for at stille spørgsmål, derefter læser man selv emnet og løser opgaver. Undervisningsmaterialet indeholder illustrationer, videoer, spørgsmål og quizzer der hjælper dig til at forstå teorien.
Sygdomslære
Blended Learning

Denne undervisning er ligeledes blended learning og foregår på samme måde som anatomi/fysiologi. Det er basal sygdomslære.

Psykologi
Lektionerne består af sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed og sygdom. Hvilke psykologiske reaktioner er der ved stress, angst, smerte og belastninger. Vi har fokus på patient, behandler og kommunikation.
Funktionel neurologi
Lær yderligere om Koordination, balance og udholdenhed, ud fra neuroanatomien (lillehjernen). Du vil også lærer om lillehjernens funktioner og coremuskelfunktion, samt genoptræning ved en dårligt fungerende lillehjerne.
Myofascial Release

Myo fascier er bindevævet omkring muskler, som kan blive stramme og rigide. 

Mange oplever disse spændinger ved stivhed eller som muskler der ikke vil slappe af og i nogle tilfælde giver det en brændende fornemmelse.

Bindevævet og fascierne er et meget komplekst system. På uddannelsen vil du få en basis forståelse af hvad fascier er og hvordan skal man tænke sin behandling ved fascier relateret skader.

Der er et stort fokus på det manuelle og der introduceres mange forskellige behandlingsteknikker som vil blive anvendt på hele kroppen.

Stretching

I Stretching lærer du teknikker fra Stretch Massage Therapy (SMT). Her kombineres udstræk med massage, som giver en endnu bedre afslapning af muskulaturen end når man gør det hver for sig.

Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.
Adgangskrav

Musculupat® uddannelsen (Trin 3) er en brugerbetalt praktisk uddannelse med en varemærkebeskyttet titel. For at få adgang til Musculupat® uddannelsen (Trin 3), skal du have bestået uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 1 + 2) ved AM Academy, eller tilsvarende uddannelse af anden institution. Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb. Næste hold starter:

Aftenhold

Hold: Mus0924a

Start: 5. september 2024

Undervisning hver torsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender

Slut: September 2025

Betaling

Prisen for Trin 3 er kr. 36.995,- 

Hos AM Academy ønsker vi at tilbyde vores elever høj fleksibilitet. Du kan derfor vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

OBS! Du bør forvente egenbetalt udgift til bøger på ca. kr. 1.500,- 

Depositum

Depositum kr. 1.995,-
Restbeløb kr. 35.000,-

Depositum betales ved tilmelding. Herefter betales restbeløb inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-
12 afdrag á kr. 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag starter ved holdopstart.

Praktikforløb

Tilmeld praktikforløb ifm. efteruddannelse

Depositum kr. 1.995,-

45 x praktikdage udløser rabat på Trin 3

Læs mere →