fbpx

Hotstone kursus

Hotstone kursus tager 5 timer og giver dig alt den nødvendige viden om denne luksuriøse og afslappende massageteknik.
Tilmeld Kursus

Hotstone kursus giver dig viden om denne luksuriøse og afslappende massageteknik, hvor brugen af varme og kolde lavasten giver en effektiv fysiurgisk behandling, som er ideel til afstressning af din klient.

På kurset undervises blandt andet i behandlingsmetoder og teknikker til at arbejde effektivt med lavasten som massageredskab. Hvordan, hvornår og hvilke temperaturer der skal bruges, samt sikker håndtering af temperaturer. Ligeledes undervises i sanitet, hygiejne og kontraindikationer. Vi gennemgår også hvordan Hotstone massage giver øget blodgennemstrømningen og dermed forbedre blodtilførslen til musklerne. Når varmen strømmer rundt i kroppen og trænger ind i musklerne, opleves en blødgørende og afslappende effekt, som er med til at løsne infiltrationer.

Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandling i løbet af kurset.

Der er altid plads til individuel instruktion og demonstration, hvor der er behov for det, samt spørgsmål og diskussioner.

 

Adgangskrav

Kurset er til dig der allerede er uddannet behandler og kan let kombineres med fysiurgisk massage, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, spa- og wellnessbehandlinger, samt er og er særligt egnet til behandling af områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg.

Efter Hotstone kursus er du i stand til at give en hel massagebehandling, du har lært at implementere sten i dine eksisterende behandlinger og kan straks udvide din praksis.

 

Kursusdatoer

Kurset tager 5 timer over en enkelt dag og afholdes næste gang:

  • 26. September 2024 kl. 17.00 – 22.00
  • 21 oktober 2024 kl. 09.00 – 15.00

 

Pris kr. 1.995,-

Underviser: Susan Wichmand, skoleleder på AM Academy

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Susan har tidligere været indehaver af kropsbehandler afdelingen på Kurbadet i Hornbæk, hvor hun udviklede forskellige former for wellnessbehandlinger, og selv behandlede i flere år. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere →

Susan Wichmand AM Academy