fbpx

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Få en bred forståelse af kroppens muskulære sammenhæng og grundlæggende viden om kroppen som helhed.
Tilmeld Uddannelse

  1. AM Academy
  2. |
  3. Uddannelser
  4. |
  5. Lægeeksamineret fysiurgisk massør

 NYHED!

Fra september 2022, tilbydes alle elever på skolen hjælp til opstart af egen klinik/forretning.

Gratis workshops i Virksomhedsopstart, Regnskab & Markedsføring, hvor man hjælpes i gang med støtte og sparing til at få gang i sin egen forretning.

Vi hjælper dig hele vejen til et liv som selvstændig behandler.

 

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Siden 1991 har Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør været én af de mest populære uddannelser i behandlerbranchen. AM Academy er kendt for at have uddannelser af højeste faglighed og leverer dygtige massører til branchen. Vores uddannelse bliver løbende optimeret til  og tilpasset hvad der rører sig indenfor faget.

Trin 1 – Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør betragter vi i dag som grunduddannelsen i vores 3-trin-opdelte uddannelsestruktur, hvor der undervises i alt grundlæggende forståelse for kroppen som helhed. 

En Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør fra AM Academy udfører dybdegående massage og arbejder med hele bevægeapparatet. Du får her en bred uddannelse, hvor du kan behandle alle former for skader uanset om det er sportsskader, arbejdsrelaterede skader eller noget helt tredje. Du lærer at forstå kroppen som helhed, hvordan hænger de forskellige dele af kroppen sammen, og hvordan skal du sammensætte din behandling, så klienten får det optimale resultat.

Udover det muskulære, lærer du også at arbejde med bindevævet, som man de senere år har fundet ud af har stor effekt på hvordan resten af kroppen har det. Vi kommer også ind på psykens indvirkning på det fysiske bevægeapparat, samt klient/behandler samtalen og arbejdsstillinger. Det er utrolig vigtigt, at man bruger sin krop korrekt når man behandler, således at man kan holde til det i et helt arbejdsliv, derfor er det et stort fokusområde hos os.

Vores uddannelse indeholder bl.a. fag som Taktilmassage, Triggerpunkter, Stolemassage & Funktionel neurologi, som ikke normalt er med i en massøruddannelse. Dette gør at vores uddannelse er på 178 timer som giver dig en grundig faglig viden indenfor faget, og gør dig klar til at starte op som massør efterfølgende enten som ansat eller selvstændig. Du kan læse mere om de enkelte fag nedenfor.

Det er vores mål, at hjælpe vores elever hele vejen, og giver sparring til f.eks. opstart af egen virksomhed og markedsføring eller med at få job efterfølgende. Vi elsker at det går vores elever godt, og gør derfor alt hvad vi kan for at hjælpe dem på vej, uanset hvilken retning de ønsker.

Er du i tvivl om en massøruddannelse er det rigtige for dig, anbefaler vi at du starter med at tage vores introduktionskursus Velværemassage, det kan  du læse mere om HER

 

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Anatomi & fysiologi
Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner. Vi gennemgår musklerne fra overflade anatomien, herunder musklers navne, tilhæftning og udspring.
Bevægeanalyse
Kroppens bevægelser gennemgås. Hvordan betragter vi en klients bevægemønstre, og derudfra planlægger vores behandling af det givne område. Funktionstest af de store led. Spørgeteknik til kundens problem.
Triggerpunkter
Du lærer hvad triggerpunkter er, historien bag og hvordan du arbejder med dem.
Funktionel neurologi
Få en grundlæggende forståelse af nervesystemet, samt sansernes påvirkning og nervernes årsagssammenhæng. Når nervesystemet har lavet uorden i signalerne det udsender, lærer du øvelser til at rette på disse.
Arbejdsstillinger
Det er vigtigt med den rette ergonomi, således at man undgår skader når man arbejder som massør. Vi har stor fokus på egen krop, så vi kan holde et helt liv som fuldtids massør.
Klinikvejledning
Hvilke muligheder har jeg efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma? Hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag. Hvad betyder GPDR for en massør og hvordan fører man journal.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere. Derudover taler vi om etik, kundemodtagelse og salg.
Fysiurgisk massage

Du lærer at udføre en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhæng, hvordan man behandler den optimalt og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.

Ansigtsmassage
Du lærer både en afslappende, afstressende ansigtsmassage, samt de mange punkter der kan løsne spændinger i ansigt og kranie.
Bindevævsmassage
Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.
Venepumpemassage
Ved væske i kroppen er det effektivt med venepumpemassage, du får simple teknikker der kan afhjælpe klientens væskeproblem.
Stretching
Assisteret strækøvelser du kan lave på din klient, samt ideer til øvelser du kan give dem med hjem.
Taktilmassage
Taktilsansen (følesansen) er en kompleks sans med mange funktioner, som bl.a. har betydning for psykisk og social kontakt med andre. Vi masserer bl.a. med bolde og børster.
Stolemassage
Massage på en speciel stol, som er nem at tage med ud til f.eks. firmamassage, samt gode teknikker der kan bruges i andre henseender.
Idrætsskader
Fibersprængninger, smerter i skuldre, ben, knæ og ankler er nogle af de hyppigste idrætsskader. Der findes to typer idrætsskader: akutte skader og overbelastningsskader. Du lærer at forstå skader og behandle dem. 

Adgangskrav

Uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (Trin 1) er en brugerbetalt praktisk uddannelse uden adgangkrav. Trin 1 er grunduddannelsen hos AM Academy og er adgangsgivende til Lægeeksamineret Sportsmassør uddannelsen (Trin 2).

Næste holdstart

Dagshold

Hold: Fys0922d

Start: 3. november 2022

Undervisning hver Torsdag kl. 9.00 – 14.00

+ 4 weekender kl. 8.00 – 16.00

Slut: Juni 2023

Dagshold

Hold: Fys0523d

Start: 7. marts 2023

Undervisning hver Tirsdag kl. 9.00 – 14.00

+ 4 weekender kl. 8.00 – 16.00

Slut: September 2023

Dagshold

Hold: Fys0923d

Start: 7. september 2023

Undervisning hver Torsdag kl. 9.00 – 14.00

+ 4 weekender kl. 8.00 – 16.00

Slut: Marts 2023

Weekendhold

Hold: Fys1122w

Start: 5. november 2022

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i lige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Slut: Juni 2023

Weekendhold

Hold: Fys1123w

Start: 4. november 2023

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i lige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Slut: Juni 2024

Weekendhold

Hold: Fys0523w

Start: 13. maj 2023

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i ulige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Ferie i Juli

Slut: December 2023

Aftenhold

Hold: Fys0323a

Start: 9. marts 2023

Undervisning hver Torsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Ferie i Juli

Slut: September 2023

Aftenhold

Hold: Fys0923a

Start: 5. september 2023

Undervisning hver Tirsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Slut: Marts 2024

Are you looking for an English programme? Click here for english start dates and more information →

Betaling

Prisen for Trin 1 er kr. 23.995,-

Hvis I tilmelder jer 2 sammen opnås en rabat på kr. 2.000 til jer hver. Skriv blot din ven/venindes navn i bemærkninger. Beløbet vil blive fratrukket ved opkrævning af restbeløbet, eller sidste afdragsbetaling, alt efter hvilken betalingsordning du vælger. Det fulde depositum skal indbetales.

Prisen er inkl. Workshops i Virksomhedsopstart, Regnskab & Markedsføring, hvor man hjælpes i gang med støtte og sparring til at få gang i sin

egen forretning. (Frivilligt at deltage i disse)

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet. Vælg derfor en af følgende to betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Depositum

Depositum kr. 1.995,-

Restbeløb kr. 22.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-

10 afdrag á 2.350,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag begynder ved opstart.