fbpx

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Få en bred forståelse af kroppens muskulære sammenhæng og grundlæggende viden om kroppen som helhed.
Tilmeld Uddannelse

Vi tilbyder både dag, aften eller weekend hold – Næste holdstart:

Dagshold

FYS0924D: START 4. September 2024 med undervisning hver Onsdag kl. 9.00 – 14.00 + 3 Lørdage – SLUT Marts 2025

FYS0325D: START 4. Marts 2025 med undervisning hver Tirsdag kl. 9.00 – 14.00 + 3 lørdage (i tidsrummet kl. 8.00-16.00) – SLUT September 2025 (Sommerferie i Juli)

Aftenhold

FYS0924A: Start d. 24. september 2024 med undervisning hver Tirsdag kl. 17.00 – 22.00 +  3 lørdags undervisning  (i tidsrummet kl. 8.00-16.00) – SLUT Marts 2025

FYS0325A: Start d. 18. marts 2024med undervisning hver Tirsdag kl. 17.00 – 22.00 + 3 lørdags undervisning (i tidsrummet kl. 8.00-16.00) – SLUT September 2025 (Sommerferie i juli)

Weekend hold

FYS1024W: START: 12. Oktober 2024 med undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i ulige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)  – SLUT Juni 2025

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Siden 1991 har Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør været én af de mest populære uddannelser i behandlerbranchen. AM Academy er kendt for at have uddannelser af højeste faglighed og leverer dygtige massører til branchen. Vores uddannelse bliver løbende optimeret til og tilpasset hvad der rører sig indenfor faget.

På vores uddannelse til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør undervises der i alt det grundlæggende forståelse for kroppen som helhed.

En Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør fra AM Academy udfører dybdegående massage og arbejder med hele bevægeapparatet. Du får her en bred uddannelse, hvor du kan behandle alle former for skader uanset om det er sportsskader, arbejdsrelaterede skader eller noget helt tredje. Du lærer at forstå kroppen som helhed, hvordan hænger de forskellige dele af kroppen sammen, og hvordan skal du sammensætte din behandling, så klienten får det optimale resultat.

Udover det muskulære, lærer du også at arbejde med bindevævet, som man de senere år har fundet ud af har stor effekt på hvordan resten af kroppen har det. Vi kommer også ind på psykens indvirkning på det fysiske bevægeapparat, samt klient/behandler samtalen og arbejdsstillinger. Det er utrolig vigtigt, at man bruger sin krop korrekt når man behandler, således at man kan holde til det i et helt arbejdsliv, derfor er det et stort fokusområde hos os.

Vores uddannelse indeholder bl.a. fag som  Triggerpunkter, Stolemassage & Bevægeanalyse, som ikke normalt er med i en massøruddannelse. Dette gør at vores uddannelse er på 145 timer som giver dig en grundig faglig viden indenfor faget, og gør dig klar til at starte op som massør efterfølgende enten som ansat eller selvstændig. Du kan læse mere om de enkelte fag nedenfor.

Det er vores mål, at hjælpe vores elever hele vejen, og giver sparring til f.eks. opstart af egen virksomhed og markedsføring eller med at få job efterfølgende. Vi elsker at det går vores elever godt, og gør derfor alt hvad vi kan for at hjælpe dem på vej, uanset hvilken retning de ønsker.

Er du i tvivl om en massøruddannelse er det rigtige for dig, anbefaler vi at du starter med at tage vores introduktionskursus Velværemassage, det kan  du læse mere om HER

Med denne uddannelse vil du efterfølgende have mulighed for at læse videre til både Sportsterapeut og Musculupat©.

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Anatomi & fysiologi
Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner. Vi gennemgår musklerne fra overflade anatomien, herunder musklers navne, tilhæftning og udspring.
Bevægeanalyse
Kroppens bevægelser gennemgås. Hvordan betragter vi en klients bevægemønstre, og derudfra planlægger vores behandling af det givne område. Funktionstest af de store led. Spørgeteknik til kundens problem.
Triggerpunkter
Du lærer hvad triggerpunkter er, historien bag og hvordan du arbejder med dem.
Arbejdsstillinger
Det er vigtigt med den rette ergonomi, således at man undgår skader når man arbejder som massør. Vi har stor fokus på egen krop, så vi kan holde et helt liv som fuldtids massør.
Klinikvejledning
Hvilke muligheder har jeg efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma? Hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag. Hvad betyder GPDR for en massør og hvordan fører man journal.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere. Derudover taler vi om etik, kundemodtagelse og salg.
Sportsskader

Fibersprængninger, smerter i skuldre, ben, knæ og ankler er nogle af de hyppigste idrætsskader. Der findes to typer idrætsskader: akutte skader og overbelastningsskader. Du lærer at forstå skader og behandle dem. 

Fysiurgisk massage

Du lærer at udføre en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhæng, hvordan man behandler den optimalt og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.

Ansigtsmassage
Du lærer både en afslappende, afstressende ansigtsmassage, samt de mange punkter der kan løsne spændinger i ansigt og kranie.
Bindevævsmassage
Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.
Venepumpemassage
Ved væske i kroppen er det effektivt med venepumpemassage, du får simple teknikker der kan afhjælpe klientens væskeproblem.
Stretching
Assisteret strækøvelser du kan lave på din klient, samt ideer til øvelser du kan give dem med hjem.
Stolemassage
Massage på en speciel stol, som er nem at tage med ud til f.eks. firmamassage, samt gode teknikker der kan bruges i andre henseender.

Adgangskrav

Uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør er en brugerbetalt praktisk uddannelse uden adgangkrav. 

Betaling

Prisen for Trin 1 er  kr. 20.995,- (Spar kr. 3.000,- ved fuld betaling når du tilmelder dig)

 AM Academy tilbyder høj fleksibilitet. Vælg derfor en af følgende tre betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Are you looking for an English programme? Click here for english start dates and more information →

Depositum

Depositum kr. 1.995,-

Restbeløb kr. 19.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-

7 afdrag á 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag begynder ved opstart.

Fuld betaling

Dkr. 17.995,-

SPAR 3.000 kr.