fbpx

Betaling

Du vil modtage en faktura på dit køb som betales via bankoverførsel. Alle beløb er i Danske kroner (DKK).

Tilmelding af kurser og uddannelser –  Fortrydelsesret

Tilmelding af kurser og uddannelser er bindende. Ved betaling af depositum, er du dermed forpligtede til at betale det fulde beløb.

Fortrydelsesretten gælder ikke for levering af denne ydelse, da det er en tjenesteydelse vedrørende et fritidstilbud med angivelse af en bestemt periode, jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2 nr. 12.

Der tages forbehold for ændringer i datoer indenfor uddannelsens eller kursets periode, samt forbehold for aflysning af uddannelser/kurser grundet utilstrækkelig tilmeldinger. Hvis dit hold ikke bliver oprettet, tilbydes du en ny opstartsdato eller det fulde beløb returneret.

Fravær

Har du over 20% fravær fra undervisningen, er der påkrav om eksamination i fuld pensum, hvilket inkluderer en ekstra egen betalt praktisk eksamen i øvrige behandlingsteknikker – Pris kr. 1.000,-. Du har dog mulighed for at modtage manglende undervisning på sideløbende hold.

Leveringsbetingelser

Ved tilmelding af kursus eller uddannelse, vil du senest 4 dage efter bestilling modtage accept på din tilmelding. Dette sker elektronisk via email, men i visse tilfælde også telefonisk.

Reklamation

Har du en reklamation bedes du kontakte os på telefon 44 53 57 51 eller email info@am-academy.dk. Hvis der ikke kan findes en løsning for gældende, kan der klages til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby.

Persondata

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse i onlinetilmeldingen og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Læs mere her.

Undervisningsmateriale og ‘Copyright’

Der er beskyttelsesret på alt udleveret materiale ifm. uddannelse på AM Academy i overensstemmelse med ‘Bekendtgørelse af lov om ophavsret’. Alt materiale er registreret med ‘Copyright’, således ophavsretten tilgår AM Academy.

Det er derfor ikke tilladt at fremstille eller tilgængeliggøre udleveret materiale for almenhed, i offentligt fremførelse eller i anden erhvervsmæssig øjemed.

Omarbejdes eller på anden måde bearbejdes et værk, herunder overfører det til en anden litteratur‑ eller kunstart, har AM Academy fortsat ophavsret til værket i den nye skikkelse, samt AM Academy kan råde over dette, ved at sikre at det nye værk ikke strider imod ophavsretten til det oprindelige værk.

AM Academy stiller krav til at blive navngivet, såfremt udleveret materiale anvendes i almenhed, efter godkendelse af AM Academy.