fbpx

Spaterapeut

Bliv ekspert i velvære og professionelle krops- & ansigtsbehandlinger
Tilmeld Uddannelse

Bliv Spaterapeut – lær at skabe afslapning og velvære gennem professionelle behandlinger og teknikker.

 

Om Uddannelsen

Vores spaterapeutuddannelse tilbyder en omfattende træning, hvor du lærer en bred vifte af kropsbehandlinger, spa ansigtsbehandlinger, japansk lifting og forskellige massageteknikker, samt salg og service mm.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til alle, der har en interesse for velvære og ønsker at arbejde professionelt inden for spa- og wellnessbranchen eller tilføje flere behandlinger til sin egen klinik.

Uddannelsens Opbygning

Uddannelsen er delt op i to trin:

Trin 1: Velvære Massage

 • Her fokuseres der på grundlæggende velvære massageteknikker.
 • Dette trin kan meritoverføres, hvis du allerede er uddannet massør fra AM Academy eller har en tilsvarende uddannelse.

Trin 2: Spa Terapeut

 • På dette trin lærer du avancerede teknikker inden for spa ansigtsbehandlinger, japansk lifting og andre specialiserede kropsbehandlinger.
 • Derudover vil du få træning i salg og service, hvilket er essentielt for at kunne skabe en succesfuld karriere som spaterapeut.

Uddannelsen er designet til at give dig de nødvendige færdigheder og viden til at tilbyde kvalitetsbehandlinger og yde en professionel service i et spa- og wellness setting.

Uddannelsen består af teori, teknikker og kundebehandling. Dette er en meget praktisk uddannelse, hvor du lærer specifikke behandlingsteknikker.

Eksamen

 • Der vil være en teoretisk og praktisk eksamen.

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Velvære massage

Undervisningen består primært af praktisk undervisning og vil derfor det meste af tiden foregå ved briksen.
Udover velværemassage, kommer vi ind over hvad massage er og hvad det kan. Hvilken indvirkning har f.eks. Nervesystemet, vejrtrækning, kost og motion for vores krop. vi kommer også ind på Taktilmassage, hvad betyder berøring og hvordan kan vi tilgå den på forskellig vis.
Ergonomi er vigtigt, du lærer derfor korrekte arbejdsstillinger ved briksen, så du fra start får gode vaner og passer på din krop, når du behandler andre.

Vi vil have fokus på dig som udfører massagen – både formidlingen og kommunikationen, som ligger i at være i kontakt med et andet menneske. Med de rette teknikker kan du effektivt gøre en positiv og meningsfuld forskel for personen på briksen.

Bemærk er du uddannede massør fra AM Academy eller tilsvarende uddannelse kan du få merit for denne del.

Hotstone massage

Hotstone undervisning giver dig viden om denne luksuriøse og afslappende massageteknik, hvor brugen af varme og kolde lavasten giver en effektiv fysiurgisk behandling, som er ideel til afstressning af din klient.

Der undervises blandt andet i behandlingsmetoder og teknikker til at arbejde effektivt med lavasten som massageredskab. Hvordan, hvornår og hvilke temperaturer der skal bruges, samt sikker håndtering af temperaturer. Ligeledes undervises i sanitet, hygiejne og kontraindikationer. Vi gennemgår også hvordan Hotstone massage giver øget blodgennemstrømningen og dermed forbedre blodtilførslen til musklerne. Når varmen strømmer rundt i kroppen og trænger ind i musklerne, opleves en blødgørende og afslappende effekt, som er med til at løsne infiltrationer.

Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandling i løbet af undervisning.

Bindevæsbehandling

Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer en bindevævsbehandling og forskellige teknikker til dette.
Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandling i løbet af undervisningen

Klassisk og Avanceret kropsbehandlinger

Du vil lære at forstå og udføre flere forskelige kropsbehandlinger.
Vi vil altid undervise i en klassisk kropsbehandling med peeling, maske indpakning og kropsmassage.
Derud over vil der være undervisning i en mere avanceret kropsbehandling. Her følger vi tidens trend inden for kropsbehandlinger, så du vil være opdateret på det nyeste.

Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandling i løbet af undervisningen

Japansk Lifting og nye innovative teknikker

Japansk Lifting, en velrenommeret og populær behandlingsmetode med en fast protokol. Ud over dette lærer du også at analysere ansigter og integrere forskellige massageteknikker for at skræddersy behandlingen til hver enkelt kundes individuelle behov og problemområder. Dette giver dig mulighed for at skræddersy behandlingen til den enkelte kunde, hvilket bidrager til en mere personlig og effektiv tilgang. Du kan naturligvis også vælge at fokusere udelukkende på den traditionelle Japanske Lifting.

Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandling i løbet af undervisning.

Spa ansigtsbehandling

På uddannelsen lærer du at udføre en klassisk spa ansigtsbehandling, som indebærer:

 • Afrensning af huden på en behagelig måde
 • Peeling af huden
 • Ansigtsmassage
 • Påføring af maske
 • Afsluttende creme

Det er vigtigt at bemærke, at du som spaterapeut ikke er kosmetolog. Derfor arbejder du ikke med frugtsyrer, avanceret apparatur eller udfører dybdegående hudanalyser. Din rolle er at fokusere på velvære og afslapning gennem grundlæggende, men effektive behandlinger.

Salg og Service

På vores uddannelse lægger vi stor vægt på salg og service. Du vil lære at:

 • Vejlede kunder om nye behandlinger og booke nye tider
 • Anbefale og sælge produkter tilpasset kundens behov
 • Professionel adfærd og service under spa- og velværebehandlinger
 • Skabe en tryg og afslappende atmosfære for kunderne
 • Håndtere kundeservice og opbygge langvarige kundeforhold

Disse færdigheder sikrer, at du ikke kun kan tilbyde fremragende behandlinger, men også skabe en komplet og tilfredsstillende oplevelse for dine kunder.

Adgangskrav

Der er ingen adgangskrav for at starte på Spa Terapeut uddannelsen.

Du kan få merrit for trin 1 hvis du er uddannet massør fra AM Academy eller tilsvarende.
Er du i tvivl ? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det.

 

Næste holdstart:

Daghold

Hold: Spa0924d

Start Trin 1: 5 oktober 2024
Start trin 2: 21 oktober 2024

Undervisning
1 weekend ( Kun trin 1)
9 mandage  kl. 09.00 – 15.00

Slut: December 2024

 

 

Betaling

 

Trin 1 & 2 Pris: kr. 14.995,-


Trin 2
Pris: kr. 11.995,-

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet, derfor kan du vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

 

Depositum

 

Depositum kr. 1.995,-
Restbeløb kr. 13.000,- ( Trin 1 og 2)
Restbeløb kr. 10.000,- ( Trin 2)

Depositum betales ved tilmelding. Herefter betales restbeløb inden opstart.

Afdragsordning

 

Depositum kr. 1.995,-
Trin 1 & 2:  3 afdrag á kr. 4.800,-
Trin 2: 3 afdrag á 3800 kr.

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag starter 1 måned før holdopstart.

Fuld Betaling

 

Early Bird
Trin 1 & 2: 12.995,-
Trin 2: 10.995,-

Gælder kun ved tilmelding minimum 2 måned før uddannelsesstart.