fbpx

Book massage

Hos AM Klinik kan du booke til massage både ved elever og professionelle massører.

Få f.eks. 60 min. fuldkropsmassage fra kr. 295,-

Gå til tidsbestilling

Se alle priser:

Når du vælger vores elevbehandlinger, skal du være opmærksom på at eleverne kun er her for en periode, og det derfor kræver at man ofte skifter behandler. Derudover vil du automatisk blive flyttet over på en anden elev, hvis den elev man har booket skulle være syg eller ligende. Ved elevbehandlinger ringer vi ikke, man bliver bare flyttet. 

Ønsker du en proffesionel massage henviser vi til TAKE A BREAK Spa, som er i samme hus. Her er der uddannede massørere. ( Der skal du skal ikke medbringe håndklæde og lagen) Besøg dem her www.takeabreakspa.dk

Du skal selv medbringe lagen og håndklæde til behandlingen. Dette skyldes at vi ønsker at holde priserne nede, samtidig med at spare på belastningen af miljøet ved at vaske for meget. Som fast kunde kan du medbringe det samme sæt flere gange, og dermed mindsker vi belastningen. Du har også mulighed for at leje lagen og håndklæde for kr. 25,- da vi har fuld forståelse for at det besværliggør det for nogen at skulle medbringe selv.

 

Seniorelev | 90 min. Massage

Få en dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele kroppen masseres igennem. Her modtager du både en fulkropsmassage, samt ligeledes bruges der tid på behandling af fokusområder efter kundens ønske og behov, samt anbefalinger fra senior massøreleven.

90 min. | Pris kr. 550,-


Book behandling

Seniorelev | 60 min. Massage

Få en dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele kroppen masseres igennem. Du kan også vælge at din behandler skal prioriterer tiden på behandling af fokusområder efter dit ønske og behov, samt anbefalinger fra senior massøreleven.

 

60 min. | Pris kr. 395,-

Book behandling

Seniorelev | 45 min. Massage

Få en dybdegående fysiurgisk massage af en senior massørelev og få løsnet godt op i et valgfrit område (Eks. ryg, nakke og skulder)

45 min. | Pris kr. 295,-

Book behandling

 

Seniorelev | Gravidmassage
Som gravid kan du nyde denne afslappende fysiurgisk massage, hvor du lejres på en specialpude med plads til maven. Senior massøreleven vil massere hele din krop og have ekstra fokus på de områder, hvor du som gravid er belastet.
60 min. | Pris kr. 395,-

Book behandling

 

Juniorelev | Fuldkropsmassage

Vores junior elever er i slutningen af Trin 1 – Lægeeksamineret fysiurgiske massør uddannelsen, og øver sig derfor i i at udfører fuldkropsmassage, indenfor en bestemt tidsramme, da dette bl.a. er et krav for at bestå eksamen. Som kunde kan du forvente en god fysiurgisk massage, dog kan du ikke stille krav til behandlingen eller valg af massør, du vil altid modtage en fuldkropsmassage. Alle junior elev massage behandlinger udføres under supervision af en erfaren underviser.

Junior elevmassage tilbydes ca. én enkelt dag om måneden, det kan være i dagtimerne, aftentimerne eller weekend, det vil variere. Der kan derfor med mellemrum være lange udsigter til ledige tider.

Få masseret hele kroppen igennem med en fysiurgisk massage hos en junior massørelev. Målet med denne behandling er at massøreleven skal kunne udfører et specifikt massage-system på ca. 60 min. Hvortil du ligger krop til denne træning – heraf den billige pris.

60 min. | Pris kr. 295,-

Book behandling