fbpx

Stolemassage

Optimer din forretning! Dette kursus er optimalt til behandling af firmakunder.
Tilmeld Kursus

Stolemassage kurset er et godt supplement hvis du ønsker at have firmakunder

Stolemassage er særdeles velegnet til firmamassage, da det er nemt og hurtigt. Kunden behøver ikke at tage tøjet af, og bliver ikke fedtet ind i olie som ved almindelig massage. Stolemassage foregår udenpå tøjet og er en akupressur massage. Behandlingerne varer oftest 15-20 min.
Når man skal have firmakunder er det en fordel at kunne tilbyde både briks- og stolemassage alt efter hvad der passer det enkelte firma bedst. Samtidig er det som massør en fordel at kunne begge dele, da du spreder belastningen og giver dig en mere alsidig hverdag.

Stolemassage virker især effektivt mod hold i ryggen og spændinger i nakke og skuldre. Derudover kan stolemassage anvendes som forebyggende behandling, til fx. klienter som har meget stilsiddende arbejde eller blot arbejder i uhænsigtsmæssige stillinger.

Adgangskrav

Du skal være uddannet massør for at deltage.

 

Kursusdatoer:

Dette kursus tager 5 timer og afholdes næste gang følgende dato:

 

  • Lørdag d. 3. Februar 2024 kl. 10-15

 

 

 

Pris kr. 995,-

Underviser: Susan Wichmand, Skoleleder på AM Academy

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere →

Susan Wichmand AM Academy