fbpx

Velværemassage

Kursus for Begyndere eller til hjemmebrug
Tilmeld Kursus

  1. AM Academy
  2. |
  3. Kurser
  4. |
  5. Velværemassage kursus for begyndere og til hjemmebrug

Velværemassage kursus er til dig, som ønsker at hjælpe andre med ro, afslapning og afstressning. Har du familie eller venner, der har brug for velvære og massage, kan dette kursus lærer dig et par massage greb til hjemmebrug.

Velvære massage kursus består primært af praktisk undervisning og vil derfor primært foregå ved briksen.
Der vil udover velværemassage, undervises i emne som Nervesystemet, Vejrtrækning, Taktilmassage og Hotstone massage – og da ergonomi er vigtigt, undervises også i korrekte arbejdsstillinger ved briksen, så du fra start får gode vaner og passer på din krop, når du behandler andre.

På velværemassage kursus vil vi have fokus på dig som udfører massagen – både formidlingen og kommunikationen, som ligger i at være i kontakt med et andet menneske. Med de rette teknikker kan du effektivt gøre en positiv og meningsfuld forskel for personen på briksen.

Når man modtager massage, ligger man ned uden at være aktiv. Man opnår en afslappet følelse og pulsen vil være nedadgående og dit blodtryk vil falde. Bl.a. derfor kan velværemassage have mange positive virkninger på stress.
Hvis du føler dig stresset i en travl hverdag er massagen virkelig effektiv. Her vil udskillelsen af forskellige hormoner, ro og afslapning dæmpe stressniveauet og en følelse af velvære opstå i kroppen.
Massage er også godt mod smerter og det kan øge blodcirkulationen omkring muskelgrupper som har brug for dette hvori affaldsstoffer har ophobet sig omkring muskelfibre.
Vores nervesystem er ofte på overarbejde. Via vejrtrækning og mødet med mennesket får du nogle præcise og brugbare værktøjer til at forstå og stimulere de signaler der omhandler nervesystemet.

Dette lærer du mere om på velværemassage kursus, samt mange flere positive virkninger, som en god velværemassage kan give.

Adgangskrav

Dette kursus er for alle, som har interesse i massage.

Vi gør opmærksom på, at dette kursus ikke kan bruges til at arbejde som professionel massør, det er udelukkende til hjemmebrug eller for at finde ud af om en den professionelle vej er noget for dig.

 

Kursusdatoer:

Dette kursus tager i alt 4 dage. 2 weekender med ca. 14 dages interval, og afholdes næste gang følgende dato:

 

  • Juni 2022. Ring for yderligere information.

 

Pris kr. 4.000,-

 

Er du nysgerrig på, om en professionel karriere som massør er noget for dig – er dette også en god måde at prøve det af. Vælger du efter dette kursus at tilmelde dig Trin 1 og blive Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, udløser dette kursus en rabat på kr. 2.000,-

 

 

Underviser: Thomas Raaschou, underviser på AM Academy

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM Academy. Efterfølgende blevet færdig som kropsterapeut. Kurser i hovedpine, migræne og akupunktur. Har spillet fodbold på elite plan og været massør for semi professionelle cykelhold. Underviser i massage/anatomi og bevægeanalyse på vores Massøruddannelse samt i behandlingsteknikker på sportsspecialet.

Læs om skolens undervisere →

Thomas AM Academy