fbpx

Velkommen til AM Academy. I administrationen møder du følgende medarbejdere:

Skoleleder

Susan Wichmand

Daglig leder

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpoints, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af uddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage. Er dommer ved DM & VM i massage.

susan@am-academy.dk

Kursusadministration

Amalie Wichmand

Kursusadministration

Telefonpasning, og booking af elevbehandlinger. 

amalie@am-academy.dk

Vores mission er at tilbyde dybdegående undervisning af højeste kvalitet. Dette forudsætter ikke blot at have landet mest kompetente undervisere, ligeledes forudsætter det at vores kompentente undervisere besidder særlige kompetencer indenfor indlæring, således de kan videregive deres viden, passion og personlige kompentencer. Mød vores dygtige underviserer:

Thomas AM Academy

Thomas Raaschou

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM Academy. Efterfølgende blevet færdig som kropsterapeut. Kurser i hovedpine, migræne og akupunktur. Har spillet fodbold på elite plan og været massør for semi professionelle cykelhold. Underviser i massage/anatomi og bevægeanalyse på vores Massøruddannelse samt i behandlingsteknikker på sportsspecialet.

CHARLOTTE WICHMAND AM ACADEMY

Charlotte Wichmand

Charlotte er uddannet Læge og arbejder til hverdag i hospitalsvæsenet. Hun er også uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør fra AM Massageskole i 2016.

Charlotte opdaterer løbende skolens undervisningsmateriale i Fysiologi og har udarbejdet e-learning modulerne Anatomi & Fysiologi, samt Sygdomslære & Farmakologi.

Hun underviser i Fysiologi på Trin 1 & Trin 3. Ifølge Charlotte er hun ”Motiveret til at oplyse og formidle viden om kroppens fantastiske egenskaber og designs til elever der har valgt at arbejde med kroppen i fokus”.

Christina Din graviditet

Christina Melby

Christina er jordemoder fra 2013. Efter sin uddannelse har Christina arbejdet som jordemoder på fødegang og fødemodtagelse indtil hun primo 2020 startede privat jordemodervirksomhed. Her udbyder hun forskellige behandlinger og forløb for gravide og deres partnere. Herunder fødselsforberedelse og gravidmassage. Med den baggrund har Christina således både en solid uddannelse og en bred hands-on erfaring, når det kommer til at skabe de bedste og tryggeste rammer for behandlinger med gravide. Christina underviser på vores kursus i Gravidmassage.

 

jacob.am.academy.massageskole

Jacob Hansen

Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik, Fysioteamet i Hellerup, hvor han har samlet et team af dygtige behandlere og trænere. Jakob har igennem årene uddannet sig og taget kurser indenfor både manuel terapi og træning, men siden 2009 har han fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015. Jakob’s store interesse og kompetenceområde er derfor træning, smertebehandling og livsstilsoptimering med basis i nervesystemet. Jakob har desuden undervist indenfor fitnessbranchen siden 1994, hvor han har uddannet og holdt kurser for mange instruktører og personlig trænere. De sidste 4-5 år har fokus dog været på at formidle funktionel neurologi rundt om i landet bl.a. på Conventions, klinikker, virksomheder og i sin egen klinik.

 

Underviser på skolen

Anja Schandorff

Uddannet skolelærer, AKT lærer, Fitness instruktør og Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Herudover har Anja taget flere efteruddannelseskurser indenfor massage herunder ADHD & Massage. Anja Underviser i Anatomi/Massage & Taktilmassage på vores Massøruddannelse og hun er underviser på alle vores Børnemassagekurser.

Aleksandra Zegalski

Aleksandra er uddannet Fysioterapeut og Osteopat, og har 7 års klinikerfaring med træningsforløb, manuel behandling og træningsterapi. Hun har en holistisk tankegang af kroppens anatomi, fysiologi og funktion, og ser altid på hele kroppen i stedet for kun at fokusere på det berørte område. Aleksandra mener at korrekt diagnosticering er et afgørende udgangspunkt for et succesfuldt forløb.