fbpx

Trivsels Massør

Lær at lave en fuldkropsmassage, hvor du kommer hele kroppen igennem
Tilmeld Uddannelse

  1. AM Academy
  2. |
  3. Uddannelser
  4. |
  5. Trin 1/Basic – Trivsels Massør

TRIN 1

Basic

TRIN 2

TRIN 3

Siden 1991 har Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør været én af de mest populære uddannelser i behandlerbranchen. AM Academy er kendt for at have uddannelser af højeste faglighed og leverer dygtige massører til branchen. Vores uddannelse bliver løbende optimeret til  og tilpasset hvad der rører sig indenfor faget.

Vi har som noget helt nyt lavet en Trin 1 – Basic uddannelse til Trivsels Massør, hvor du lærer det mest basale indenfor faget. Det er består af dele af stoffet fra vores uddannelse til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Du bliver undervist i både Fysiologi/Anatomi og fuldkropsmassage, så du får en god forståelse for hele kroppen og dens virke.

Du lærer at massere hele kroppen inkl. ansigtsmassage. Massagen er dybdegående og kan bruges til generel afspænding af musklerne, både som restitution efter sport eller en lang arbejdsdag. Du kan også bruge massagen som de-stress behandling, hvilket mange har brug for, og der bliver større og større efterspørgsel på. Trivsel er vigtig og massage kan være med til at give kroppen og mennesket bedre trivsel.

Denne uddannelse er til dig som vil have fokus på bedre trivsel, eller vil massere lidt ved siden af dit nuværende arbejde, på venner og familie. Hvis du har en plan om at ville skifte karriere og arbejde fuldtid som behandler vil vi anbefale dig at tage Trin 1 og derefter forsætte med Trin 2 + 3. Du har dog altid mulighed for at bygge videre på denne uddannelse, ved at tage Trin 1 – udvidet, som gør at du står med samme uddannelse som Trin 1.

Det er vores mål, at hjælpe vores elever hele vejen, og giver sparring til f.eks. opstart af egen virksomhed og markedsføring eller med at få job efterfølgende. Vi elsker at det går vores elever godt, og gør derfor alt hvad vi kan for at hjælpe dem på vej, uanset hvilken retning de ønsker.

Er du meget i tvivl om en massøruddannelse er det rigtige for dig, anbefaler vi at du starter med at tage vores introduktionskursus Velværemassage, det kan  du læse mere om HER

 

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Anatomi & fysiologi
Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner. Vi gennemgår musklerne fra overflade anatomien, herunder musklers navne, tilhæftning og udspring.
Arbejdsstillinger
Det er vigtigt med den rette ergonomi, således at man undgår skader når man arbejder som massør. Vi har stor fokus på egen krop, så vi kan holde et helt liv som fuldtids massør.
Fysiurgisk massage
Du lærer at udføre en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhæng, hvordan man behandler den optimalt og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.
Ansigtsmassage
Du lærer både en afslappende, afstressende ansigtsmassage, samt de mange punkter der kan løsne spændinger i ansigt og kranie.
Bindevævsmassage
Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.

Adgangskrav

Uddannelsen er en brugerbetalt praktisk uddannelse uden adgangkrav.

Næste holdstart

Dagshold

Hold: Bac0922d

Start: 3. november 2022

Undervisning hver Torsdag kl. 9.00 – 14.00

Dagshold

Hold: Bac0523d

Start: 7. marts 2023

Undervisning hver Tirsdag kl. 9.00 – 14.00

Dagshold

Hold: Bac0923d

Start: 7. september 2023

Undervisning hver Torsdag kl. 9.00 – 14.00

Aftenhold

Hold: Bac0922a

Start: 6. september 2022

Undervisning hver Tirsdag kl. 17.00 – 22.00

Aftenhold

Hold: Bac0923a

Start: 5. september 2023

Undervisning hver Tirsdag kl. 17.00 – 22.00

Aftenhold

Hold: Bac0323a

Start: 9. marts 2023

Undervisning hver Torsdag kl. 17.00 – 22.00

Weekendhold

Hold: Bac1122w

Start: 5. november 2022

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i lige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Weekendhold

Hold: Bac0523w

Start: 13. maj 2023

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i ulige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Ferie i Jul

Weekendhold

Hold: Bac1123w

Start: 4. november 2023

Undervisning Lørdag + Søndag hver 2. weekend i lige uger fra kl. 9.00-15.00. (Hver anden gang kun lørdag)

Are you looking for an English programme? Click here for english start dates and more information →

Betaling

Prisen for Trin 1-Basic er kr. 11.995,-

Hvis I tilmelder jer 2 sammen opnås en rabat på kr. 1.000 til jer hver. Skriv blot din ven/venindes navn i bemærkninger. Beløbet vil blive fratrukket ved opkrævning af restbeløbet, eller sidste afdragsbetaling, alt efter hvilken betalingsordning du vælger. Det fulde depositum skal indbetales.

Prisen er inkl. Workshops i Virksomhedsopstart, Regnskab & Markedsføring, hvor man hjælpes i gang med støtte og sparring til at få gang i sin egen forretning. (Frivilligt at deltage i disse)

 

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet. Vælg derfor en af følgende to betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Depositum

Depositum kr. 1.995,-

Restbeløb kr. 10.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-

6 afdrag á 1.850,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag begynder ved opstart.