fbpx

Lægeeksamineret Sportsmassør

Tag din massøruddannelse til næste niveau. Få praktisk læring om muskulær behandlinger, kinesio taping, sportsakupunktur
Tilmeld Uddannelse

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Bliv Lægeeksamineret Sportsmassør og lær at analysere og behandle sportsskader og andre skader.

 

Vil du gerne arbejde indenfor sportens verden er dette uddannelsen til dig. For at blive Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM skal du igennem både Trin 1 og Trin 2 (Hvis du har en massøruddannelse i forvejen, kan du nøjes med Trin 2).

Vi har undersøgt marked og fundet frem til hvad de fleste massører der arbejder indenfor sporten har af baggrund, og udfra det har vi stykket en uddannelse sammen. Mange andre Sportsmassør uddannelser indeholder langt fra dette, og minder mere om vores Fysiurgisk massøruddannelse, hvor du også har lidt om sportsskader.

Ved at tage Trin 2 tager du din massørprofil til næste niveau. Her vil du lære om udvidet muskulære behandlingsteknikker, kinesio taping, sportsakupunktur og flere andre teknikker.

Dette er en meget praktisk uddannelse, hvor du lærer specifikke behandlingsteknikker til effektivt at identificerer og behandle skader. Uddannelsen er sammensat i samarbejde med nogle af de førende indenfor behandling i sportens verden. Uddannelsen består af ekstra teori, teknikker og redskaber der er uundværlige når man skal arbejde med sportsfolk. At arbejde med sport og mennesker i bevægelse, kræver indsigt i fundamentale menneskelige bevægemønstre. 

 

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Funktionel neurologi
Generelle og standardiserede metoder for at teste en muskels funktion og kontrastabilitet, med palpering af udspring og hæfte samt fiber orientering.
Bevægeanalyse
Sportsakupunktur
Dry needling er en form for akupunktur, hvor du sætter nåle i triggerpunkter for at optimere og speede behandlingen op.
Behandlingsteknikker
Du vil lære at forstå og udføre flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.
Kinesio taping
Lær at forstå og bruge Kinesio taping, hvordan sættes det for optimal virkning.
Cupping og Gua Cha
 Du lærer at bruge Cupping og Gua Cha, som er effektive teknikker til skadebehandling og restitution.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Adgangskrav

Uddannelsen som Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2) er en brugerbetalt praktisk uddannelse. For at få adgang til uddannelsen som Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2), skal du have bestået uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (Trin 1) ved AM Academy, eller tilsvarende uddannelse fra anden skole. Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb.

 

Næste hold starter:

Aftenhold

Hold: Spo0424a

Start: 4. april 2024

Undervisning 12 torsdage kl. 17.00 – 22.00

Slut: 19. Juni 2024

Aftenhold

Hold: Spo1024a

Start: 30. September 2024

Undervisning 12 mandage  kl. 17.00 – 22.00

Slut: December 2024

Betaling

Prisen for Trin 2 er kr. 9.995,-

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet, derfor kan du vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Fuld betaling

kr. 9.995,-

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-
3 afdrag á kr. 3.500,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag starter ved holdopstart.

Praktikforløb

Depositum kr. 1.995,-

15 x praktikdage
udløser rabat på Trin 2

Læs mere her →

Depositum

Depositum kr. 1.995,-
Restbeløb kr. 9.000,-

Depositum betales ved tilmelding. Herefter betales restbeløb inden opstart.