Stretching

Hvorfor skal bevægapperatet strækkes ud og hvad er det godt for? Dette og meget mere, vil du lære på dette Stretching kursus.

Tilmeld Kursus

En stretching behandling giver bedre fleksibilitet, bedre holdning, kan afhjælpe og forbygge spændinger.

Behandlingen foregår på en briks, og klienten er iført træningstøj. På dette kursus vil du lærer 50 min. Stretching behandling, hvor de store muskelgrupper bliver strukket igennem, som kan tilbydes til dine klienter.

Stretching eller på dansk udstrækning har været meget omdiskuteret de senere år. Førhen mente man at udstrækning efter sportsudøvelse, forbedrede restitutionen, og det var derfor en normal del af al sportsudøvelse. Da man blev bekendt med at dette ikke var tilfældet stoppede langt de fleste med at strække ud, og glemte at udstrækningen er godt for meget andet bl.a. fleksibilitet og elasticitet. Det er man nu blevet bevidst om og dette er måske en af årsagerne til at Yoga igen er blevet meget populært. Det nyeste indenfor stretching i USA og England er Stretching Lab, som er klinikker hvor man kommer ind og bliver strækket igennem fra tå til top.

På dette kursus lærer du følgende:

    • Teori omkring stretching – hvorfor skal vi strække ud og hvad er det godt for
    • Kontraindikationer
    • Assisterede stræk på briks (Statisk stræk og dynamisk stræk)

  Adgangskrav
  Du skal være uddannet massør for at deltage.

  Kursusdatoer
  Kurset tager 5 timer og afholdes næste gang Torsdag d. 3. februar 2022 kl. 17.00 – 22.00

  Pris kr. 1.295,-

Underviser: Susan Wichmand skoleleder på AM Academy.

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere →

Susan Wichmand