Stolemassage

Optimer din forretning! Dette kursus er optimalt til behandling af firmakunder.

Tilmeld Kursus

Stolemassage kurset er et godt supplement hvis du ønsker at have firmakunder.

Stolemassage er særdeles velegnet til firmamassage, da det er nemt og hurtigt. Kunden behøver ikke at tage tøjet af, og bliver ikke fedtet ind i olie som ved almindelig massage. Stolemassage foregår udenpå tøjet og er en akupressur massage. Behandlingerne varer oftest 15-20 min.
Når man skal have firmakunder er det en fordel at kunne tilbyde både briks- og stolemassage alt efter hvad der passer det enkelte firma bedst. Samtidig er det som massør en fordel at kunne begge dele, da du spreder belastningen og giver dig en mere alsidig hverdag.

Stolemassage virker især effektivt mod hold i ryggen og spændinger i nakke og skuldre. Drudover kan stolemassage anvendes som forebyggende behandling, til fx. klienter som har meget stilsiddende arbejde eller blot arbejder i uhænsigtsmæssige stillinger.

Adgangskrav
Du skal være uddannet massør for at deltage.

Varighed
Kurset tager 8 timer.

Kursusdatoer:

Afholdes næste gang d. 23. januar 2022 kl. 8.00 – 16.00

Pris kr. 1.295,-

Underviser: Susan Wichmand skoleleder på AM Academy.

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere →

Susan Wichmand