Mød vores administration og undervisere

Vores mission er at tilbyde dybdegående undervisning af højeste kvalitet. Dette forudsætter ikke blot at være indehaver af landet mest kompetente team af undervisere, ligeledes forudsætter det at vores kompentente team af undervisere besidder særlige kompetencer indenfor indlæring, således de kan videregive deres viden, passion og personlige kompentencer.

susan.am.academy.massageskole

Susan Wichmand

Dagligleder

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpoints, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af uddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage. Er dommer ved DM & VM i massage.

susan@am-academy.dk

aminah.am.academy.massageskole

Aminah Riis

Marketingsansvarlig

Uddannet indenfor kommunikation og marketing, Aminah har ansvar for planlægning af AM Academys online kommunikationskanaler og strategier, samt fremstille marketingmateriale, analysere og vurdere nye forretningtiltag. Ligeledes varetager Aminah opgaver for TAKE A BREAK Spa.

aminah@am-academy.dk

Vores undervisere

anja.am.academy.massageskole

Anja Schandorff

Uddannet skolelærer, AKT lærer, Fitness instruktør og Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Herudover har Anja taget flere efteruddannelseskurser indenfor massage herunder ADHD & Massage. Anja Underviser i Anatomi/Massage & Taktilmassage på vores Massøruddannelse og hun er underviser på alle vores Børnemassagekurser.

am.academy.massageskole.thomas

Thomas Raaschou

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM Academy. Efterfølgende blevet færdig som kropsterapeut. Kurser i hovedpine, migræne og akupunktur. Har spillet fodbold på elite plan og været massør for semi professionelle cykelhold. Underviser i massage/anatomi og bevægeanalyse på vores Massøruddannelse samt i behandlingsteknikker på sportsspecialet.

sofie.am.academy.massageskole

Sofie Bech Christensen

Sofie har en baggrund i sygehusvæsenet, men er nu uddannet fysiurgisk- og sportsmassør og er Danmarksmester i velværemassage. Sofie har udført behandlinger i AM Klinikken og har tidligere varetaget diverse opgaver på AM Academy.

charlotte.am.academy.massageskole

Charlotte Wichmand

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør fra AM Academy, samt certificeret HydroTherm terapeut. Charlotte studerer Medicin.

am.academy.massageskole

Molly Mørch

.Som somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer, arbejder hun også med kroppen og er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM Academy. Molly udtaler følgende ifm. hendes praksis: “Jeg oplever at krop og psyke er tæt forbundet, og det er min klare overbevisning at forandring ikke er noget der kan tænkes, det er noget der skal opleves”. Molly er underviser på vores kurser i Massage af Cancerpatienter, Massage af klienter med stress eller PTSD og ADHD Massage.

www.mollymorch.dk

christina.am.academy.massageskole

Christina Melby

Christina er jordemoder fra 2013 og hendes fokus på kurset vil være at give dig viden og værktøjer, som kan gøre dig helt tryg og sikker i arbejdet med gravide. Efter sin uddannelse har Christina arbejdet som jordemoder på fødegang og fødemodtagelse indtil hun primo 2020 startede privat jordemodervirksomhed. Her udbyder hun forskellige behandlinger og forløb for gravide og deres partnere. Herunder fødselsforberedelse og gravidmassage. Med den baggrund har Christina således både en solid uddannelse og en bred hands-on erfaring, når det kommer til at skabe de bedste og tryggeste rammer for behandlinger med gravide. Christina underviser på vores kursus i Gravidmassage.

www.dingraviditet.dk

jacob.am.academy.massageskole

Jacob Hansen

Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik, Fysioteamet i Hellerup, hvor han har samlet et team af dygtige behandlere og trænere. Jakob har igennem årene uddannet sig og taget kurser indenfor både manuel terapi og træning, men siden 2009 har han fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015. Jakob’s store interesse og kompetenceområde er derfor træning, smertebehandling og livsstilsoptimering med basis i nervesystemet. Jakob har desuden undervist indenfor fitnessbranchen siden 1994, hvor han har uddannet og holdt kurser for mange instruktører og personlig trænere. De sidste 4-5 år har fokus dog været på at formidle funktionel neurologi rundt om i landet bl.a. på Conventions, klinikker, virksomheder og i sin egen klinik.

www.fysioteamet.dk

Kim Lund Johansen

Kim har tidligere gjort tjeneste i Forsvaret, Politiet og Brandvæsnet, både indenfor sikkerhed og rådgivning. Siden 2005 har Kim uddannet sig sideløbende med sin tid i Politiet hvor han blandt andet har uddannet sig som coach, teamtræner, træningsterapeut, manuel terapeut, kropsterapeut og ishockeytræner. Hans mange erfaringer har bragt ham vidt og bredt og han har siden 2005, varetaget en række forskellige opgaver for blandt Kids 4 Kids, som sikkerhedsrådgiver på koncerter, undervisning i krisestyring og konflikthåndtering, samt arbejdet med atleter indenfor motorsport, ishockey, golf, floorball og galopsport.

hvadenten han behandler på sin briks, coacher, laver træningsplaner eller laver fotografering, så er der altid fokus på det hele menneske og samarbejdet mellem krop og sind for at opnå det fulde potentiale i livet.

www.kljohansen.dk