fbpx

Skadesterapeut

Tag dine behandlinger til næste niveau. Få praktisk læring om muskulær behandlinger, kinesio taping, sportsakupunktur og m.m.
Tilmeld Kursus

Bliv Skadesterapeut – lær at analysere og behandle skader.

 

Med dette 60 timers kursus får du en ekstra værktøjer og teknikker til at hjælpe dine klienter med deres skader. Det er uanset om det er sportsskader, arbejdsrelaterede skader eller andre former for skader i bevægeapparatet. Det vigtige er at kunne hjælpe sine klienter tilbage hurtigst muligt, ved hjælp af behandling og øvelser.

Du vil bla. lære muskulære behandlingsteknikker, herunder pulsering, kinesio taping, sportsakupunktur og flere andre teknikker.

Dette er en meget praktisk uddannelse, hvor du lærer specifikke behandlingsteknikker til effektivt at identificerer og behandle skader. Kurset består af ekstra teori, teknikker og redskaber der er uundværlige når man skal arbejde med sportsfolk. At arbejde med sport og mennesker i bevægelse, kræver indsigt i fundamentale menneskelige bevægemønstre. Men det gælder ikke kun i sportens verden, den samme viden kan bruges til at typer af skader, uanset årsagen til at de er opstået.

 

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Funktionel neurologi
Generelle og standardiserede metoder for at teste en muskels funktion og kontrastabilitet, med palpering af udspring og hæfte samt fiber orientering.
Bevægeanalyse
Sportsakupunktur
Dry needling er en form for akupunktur, hvor du sætter nåle i triggerpunkter for at optimere og speede behandlingen op.
Behandlingsteknikker
Du vil lære at forstå og udføre flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.
Kinesio taping
Lær at forstå og bruge Kinesio taping, hvordan sættes det for optimal virkning.
Cupping og Gua Cha
 Du lærer at bruge Cupping og Gua Cha, som er effektive teknikker til skadebehandling og restitution.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Adgangskrav

For at få adgang til kurset, skal du være uddannet Massør, Kropsterapeut, Fysioterapeut eller tilsvarende. 

Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb.

Næste holdstart:

English Class

Class: Spo1024e

Start: 1. oktober 2024

 12 tuesdays from 17.00 to 22.00

Ending: December 2024

Aftenhold

Hold: Spo0924a

Start: 30. september 2024

Undervisning 12 mandage  kl. 17.00 – 22.00

Slut: December 2024

 

 

Betaling

 

Pris: kr. 9.995,-

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet, derfor kan du vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Hvis du skal bruge timerne til RAB/momsfritagelse kræver det at det afsluttes med eksamen. En eksamen kan tilkøbes for kr. 750,-

Depositum

 

Depositum kr. 1.995,-
Restbeløb kr. 8.000,-

Depositum betales ved tilmelding. Herefter betales restbeløb inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 1.995,-
3 afdrag á kr. 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og månedlige afdrag starter ved holdopstart.

Praktikforløb

Depositum kr. 1.995,-

15 x praktikdage
udløser rabat på Trin 2

Læs mere her →