Psykologi

Tilmeld Kursus

E-Learning Psykologi

På kurset vil du få grundlæggende viden om psykologi. På dette kursus lærer du at forstå psykologiske begreber og mekanismer, som enhver behandler bør være opmærksom på. Ud fra en historisk forståelse af psykologien, vil du få et indblik i hvordan man får klarhed om egne kompetencer, begrænsninger og udfordringer. Vi gennemgår også hvordan man kan blive en bedre og mere bevidst behandler, igennem en større psykologisk indsigt.

Kurset forløber over 10 undervisningsdage á 5 timer. Forberedelsen fra gang til gang vil være overskuelig og kurset indeholder ingen skriftlige afleveringer. Når vi når til sidste undervisningsdag kommer vi roligt og sikkert igennem eksamen.

På kurset gennemgås følgende emner:

 • Introduktion
 • Grundlæggende psykologi
 • Behandlerrollen
 • Klient-behandler psykologi
 • Kommunikation og psykologi
 • Kropssprog
 • Kriseteori
 • Psykosomatik
 • Psykologiens historie
 • Løbende træning og feedback fra underviser
 • Praktisk og mindre skriftlig eksamen

E-Learningsforum

Hver første torsdag i måneden vil der være mulighed for at bruge en aften med andre elever og en underviser på AM Academy. Vi kalder denne dag ”E-learningsforum” og den skal fungere som en mulighed for sparring med de andre elever, samt hjælp til emner i anatomi og fysiologi. Det er også muligt at tale med andre elever om læse- og noteteknik eller bruge tiden på at læse eller lave en emnetest, hvis man ønsker ro til dette.

Det understreges hermed, at der ikke nødvendigvis er tale om undervisning og at det ikke er obligatorisk at møde op. Det kan blive nødvendigt, at eleverne skal informere underviser om de emner de gerne vil have hjælp til, inden e-learningsforummet afholdes, så underviser kan være bedst muligt forberedt og evt. kan forberede en egentlig undervisning i et ønsket emne. I så fald informerer underviser om dette i forvejen.

Adgangskrav:

Kurset er for alle.

Varighed:

Kurset er på 50 lektioner

Kursusdatoer:
Der er løbende kursus opstart.

Pris kr. 2.500,-

Undervisningsmateriale

Der undervises efter bogen “Sundhedspsykologi – En introduktion” samt enkelte artikler. Forberedelsen fra gang til gang er overskuelig og tilrettelagt så alle kan være med.

Målgruppe

E-Learning kursus i psykologi henvender sig til alle alternative behandler. Det er derfor ikke et påkrav at du er uddannet massør for at tilmelde dette kursus.

Tilmeld samtidigt E-Learning Anatomi/Fysiologi (200 lektioner) og Sygdomslærer (100 lektioner) og spar kr. 2.000,-  Læs mere her →

Underviser: Underviser: Molly Mørch, Somatisk Terapeut, Forfatter og Lægeeksamineret Sportsmassør.

Som somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer, arbejder hun også med kroppen og er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM Academy. Molly udtaler følgende ifm. hendes praksis: “Jeg oplever at krop og psyke er tæt forbundet, og det er min klare overbevisning at forandring ikke er noget der kan tænkes, det er noget der skal opleves”. Besøg Mollys hjemmeside.

Læs om skolens undervisere →

molly mørch