Musculupat®

Tilmeld Uddannelse

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Musculupat® uddannelsen er til dig, som ønsker de ypperste kompetencer indenfor massageterapi og muskulære behandlingsformer.

Som Musculupat® anskuer du kroppen som én helhed men på flere forskellige niveauer. Med udgangspunkt i vestens forståelse af kroppens fysiologi og anatomi, lærer du at forstå kroppen. Derudover kan du med den traditionelle kinesiske medicin (TKM), som tager udgangspunkt i kroppens meridianbaner og de 5 elementer, kombinerer din viden og arbejde med teknikker som zoneterpi, øreakupunktur, m.m.

Udover det muskulære, lærer du også at arbejde med bindevævet, som man de senere år har fundet ud af har stor effekt på hvordan resten af kroppen har det.

Vi kommer også ind på psykens indvirkning på det fysiske bevægapparat, samt klient/behandler samtalen. I psykologi får du kendskab til Z-health teorien og får forståelsen for sammenhængen mellem krop og psyke.

Det er utrolig vigtigt at man bruger sin krop korrekt når man behandler, således at man kan holde til det i et helt, arbejdsliv derfor er det et stort fokusområde hos os.

Vi bygger videre på din behandlingsteknikker med Myofascial Release, ledfrigørelse og stretching.

Efter bestået eksamener får du mulighed for at kalde dig Musculupa®t som er en beskyttet titel og kun må bruges af behandlere der har gennemgået denne uddannelse.

Læs om de enkelte fag/moduler:

Meridianer og de 5 elementer

Meridianerne og 5 elementer er grundlæggende teori inden for Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). Denne teori har man i østen arbejdet udfra i hundrede år, vil give dig en større forståelse for kroppen og en anden måde at anskue den på.

Zoneterapi

Behandling af muskel-og knoglesystemet med zoneterapeutisk massage.
der anvendes særlige massage-og trykteknikker primært på fødderne. Også enkelte zoner på hænderne vil blive gennemgået fx ryggen og nakken.

5-punkts akupunktur

Lær specifikke programmer og systemer for behandling af problematikker i bevægeapparatet.

Ledforståelse - Pelvis og columna

Vi arbejder videre med behandlingsteknikkerne fra trin 2. Derudover undervises der i ledfrigørelse af lænd og øvre ryg, hvorfor gør vi det og hvordan. Behandlingerne udføres ud fra den teoretiske viden der er opnået i bl.a. medianlæren. Vi går i dybden med nakkens funktionalitet og arbejder med muskulaturen i området.

Smerteforståelse

Lær at forstå forskellige smerteformer, og få mere viden om tilgange til behandlingen.

Pulsering
Bevæganalyse

Vi analysere ud fra et helhedssyn på kroppen.

Anatomi og fysiologi

E-Learning

Anatomi og fysiologi læses ved e-learning. AM Massageskole tilbyder én undervisningsdag pr. måned, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til e-learning. Undervisningen indeholder illustrationer, videoer, spørgsmål og quizzer der hjælper dig til at forstå teorien.

Sygdomslære

E-leraning

Denne undervisning er ligeledes E-learning og foregår på samme måde som anatomi/fysiologi. Det er basal sygdomslære.

Psykologi

Lektionerne består af sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed og sygdom. Hvilke psykologiske reaktioner er der ved stress, angst, smerte og belastninger. Vi har fokus på patient, behandler og kommunikation.

Funktionel neurologi

Lær yderligere om Koordination, balance og udholdenhed, ud fra neuroanatomien (lillehjernen). Du vil også lærer om lillehjernens funktioner og coremuskelfunktion, samt genoptræning ved en dårligt fungerende lillehjerne.

Myofascial Release

Ved hjælp af blide stræk løsnes bindevævet, hvilket kan afhjælpe manglende mobilitet og smerter.

Stretching

Moving og stretching er en ny form for udstrækning, hvor man udfører dynamiske stræk i stedet for de gamle velkendte statistiske stræk.

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Adgangskrav

Musculupat® uddannelsen (Trin 3) er en brugerbetalt praktisk uddannelse med en varemærkebeskyttet titel. For at få adgang til Musculupat® uddannelsen (Trin 3), skal du have bestået uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 1 + 2) ved AM Academy, eller tilsvarende uddannelse af anden institution. Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb. Næste hold starter: 

Aftenhold

Holdnavn: Mus1221a

Startdato: 8. december 2021

Fremmøde: Hver onsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lørdag + Søndag kl. 9.00 – 15.00)

Dagshold

Holdnavn: Mus0122a

Startdato: 10. januar 2022

Fremmøde: Hver mandag kl 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lørdag + Søndag kl. 9.00 – 15.00)

Aftenhold

Holdnavn: Mus1122a

Startdato: 23. november 2022

Fremmøde: Hver onsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lørdag + Søndag kl. 9.00 – 15.00)

Betaling

Prisen for Trin 3 er kr. 31.995,-

Hos AM Massageskole ønsker vi at tilbyde vores elever høj fleksibilitet. Du kan derfor vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

OBS! Du bør forvente egenbetalt udgift til bøger på ca. kr. 1.500,- 

Depositum

Depositum kr. 995,-

Restbeløb kr. 31.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 995,-

11 afdrag á kr. 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og afdrag starter ved holdopstart.

Praktikforløb

 

Tilmeld praktikforløb ifm. efteruddannelse

45 x praktikdage udløser rabat på Trin 3

Læs mere her