fbpx

PTSD/Stress & Massage

Bliv bedre til at spørge ind til behov og få kommunikative værktøjer til behandling af klienter med stress og PTSD.
Tilmeld Kursus

Hvordan arbejder du med en klient med stress og PTSD, og hvilke forholdsregler bør du som behandler tage?

 

Lær teorier omkring hvordan man arbejder med klienter med stress eller PTSD, samt specifikke massageteknikker til denne type klienter, med fokus på at komme ned i det parasympatiske med vuggende bevægelser fra Thai-yoga massage, assisterede stræk, taktilmassage. Ligeledes lærer du hvilke massagetyper bør undgåes og hvorfor.

Du lærer en række spørgeteknikker anvendes til denne type klienter så man øger chancen for den gode behandling, for at sikre en behandling hvor klienten er med og ikke dissocierer eller retraumatiseres.

Hvordan læser vi tegnene hos klienten? Hvad der er vigtigt at holde øje med (vejrtrækning, ansigtsmimik, ansigtsfarve, kropsspændinger, ordforråd).

Lær at mærke hvad du har lyst til og om at kommunikere som modtager. På kurset undervises i øvelser hvordan man kan mærke hvad man har lyst til i massagemæssig kontakt, og hvordan man kan arbejde med at udtrykke dette. Dels for selv at mærke hvad de selv er gode til, og dels for at mærke hvor udfordrende det kan være at være klient selv for en der måske ikke har det svært.

Adgangskrav

Kurset er til dig der allerede er uddannet behandler og kan let kombineres med fysiurgisk massage, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, spa- og wellnessbehandlinger, samt er og er særligt egnet til behandling af områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg.

Kursusdato

Kurset tager 5 timer og afholdes næste gang følgende dato:

  • Vinter 23/24 – kl. 10.00-15.00

Pris kr. 1.295,-

Underviser: Underviser: Molly Mørch, Somatisk Terapeut, Forfatter og Lægeeksamineret Sportsmassør

Som somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer, arbejder hun også med kroppen og er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM Academy. Molly udtaler følgende ifm. hendes praksis: “Jeg oplever at krop og psyke er tæt forbundet, og det er min klare overbevisning at forandring ikke er noget der kan tænkes, det er noget der skal opleves”. Besøg Mollys hjemmeside.

Læs om skolens undervisere →

MOLLY MØRCH AM ACADEMY