fbpx

Lymfedrænage - TILBUD KR. 9.500 SPAR 9.000 KR.

Bliv certificerede Vodder Lymfedrænage Terapeut. Specialist fra Dr. Vodder Academy kommer til AM Academy og underviser i Dr. Vodders Manuel Lymfe drænage (MLD).
Tilmeld Kursus

Lær den originale Lymfedrænage, som blev skabt af Dr. Vodder.  Kurset består af 100 timers undervisning i Dr. Vodders Manuel Lymfe Drænage (MLD).  

Du har nu en helt unik mulighed for, at lære den rigtige Dr. Vodder Lymfedrænage metode. Dr. Emil Vodder var en dansk læge, som sammen med sin hustru Dr. Estrid Vodder, viede deres liv til at udvikle Lymfedrænage, og rejse verden rundt for at formidle teknikken og viden om Lymfesystemet. Fantastisk at tænke sig, at Lymfedrænage er opfundet af en Dansker. Under 2. verdenskrig åbnede de deres skole i København, som ikke eksistere mere. Men i 1971 åbnede de også en skole i Østrig i samarbejde med ægteparret Wittlinger, hvis efterkommere stadig driver skolen med Dr. Vodder Lymfeuddannelser. De arbejder stadig på at viderudvikle og forfine teknikkerne. Der findes ingen instruktører af metoden i Skandinavien, der er meget store krav til at blive instruktør i metoden og krav til at holde sig ajour. Derfor får vi besøg af en instruktør fra skolen i Østrig, for at kunne tilbyde dette kursus.

At blive dygtig til Lymfedrænage kan ikke opnås på en enkelt dag og kurset er derfor også på i alt 100 lektioner, fordelt på teori og praktisk.

Lymfedrænage er ikke kun til behandling af lymfødem, det kan meget mere. Det kan bruges til behandling af migræne, knæ, skulder eller hofte problemer, piskesmæld, div. sportsskader og mm.

Det vigtige for at opnå optimalt resultat er de korrekte bevægelse og det rette tryk, som kun opnås med den rette instruktion.

Et perfekt supplement og/eller alternativ til din massage, som mange synes kan være hårdt at udføre en hel dag. Denne teknik er meget blider og mindre krævende af dig som behandler.

Metoden vinder i øjeblikket meget frem i både USA og England, som normalt er lidt foran os, så vær klar når tendensen når til Danmark.

Læs artikler om Lymfedrænage:

Us News

Webmed

 

 

 

Trin 1 er opdelt i 2 dele

Del 1 – MLD Teori

Den første del består af et online esay-to-follow Power Point slideshow, som indeholder grundlæggende teoretisk undervisning og begreber, og afsluttes med en eksamen der skal beståes for at du kan gå videre til den praktiske del af Trin 1.
(Nummeret til i alt 36 lektioner)

Del 2 – MLD Øvelse

Den praktiske del af Trin 1 består af 4 dages klasseundervisning, hvor der undervises i de grundlæggende Dr. Vodders Manuelle Lymfe drænage (MLD) strøg, samt hvordan de anvendes på de forskellige kropsdele, heriblandt ansigt, hals, nakke, mave, bryst, arme, baller og ben.

Trin 2 – MLD i Praksis

For at deltage i Trin 2 påkræves det at Trin 1 er bestået og afsluttet.

Du lærer om de kliniske indikationer for, hvornår du kan anvende MLD i Praksis, bl.a. ved piskesmæld, forbrændinger, migræne, tinitus, refleksdystrofi, slagtilfælde, m.m.

Der undervises i særlige teknikker til behandling af tilstande såsom forvredet ankel, knæledsprotese, korsbåndsoperation, frozen skuldre og hofte lidelser.
Trin 2 afsluttes med en eksamen. Består du denne modtager du et diplom i MLD i Praksis fra Dr. Vodder Academy / School – International.

Adgangskrav

Det er påkrav at du kan forstå Engelsk, da alt undervisning forgår på Engelsk.
Kurset er for alle behandlere bl.a. fysioterapeuter, massører, kropsbehandlere og anden relevant sundhedspersonale.

Datoer

Den 10. oktober 2023 gives adgang til Trin 1 Del 1 Power Point, hvor tilhørende adgangsgivende eksamen skal bestås senest d. 10. november 2023, for at få adgang til resterende kursus.

Trin 1 Del 2: D. 13. – 16. november 2023 (begge dage inkl.) 

Trin 2: D. 11. – 14. december 2023 (begge  dage inkl.)

Klasseundervisning på AM Academy fra kl. 9-17

Tilmelding og Pris

Samlede pris for Trin 1 + Trin 2 er kr. 18.500,-   TILBUD KR. 9.500,- sidste tilmeldingsfrist d. 8. oktober kl. 12.00

Ved tilmelding betales det fulde beløb.

Der er max. 18 pladser på holdet og tilmelding lukkes når holdet er fyldt.

 

Underviser: International underviser fra Dr. Vodder Academy i Østrig.

Dr. Vodder Academy underviser i den originale metode til Manuel Lymfedrænage (MLD). 

Læs mere om Dr. Vodder Academy her →

Dr. Vodder Lymfedræage Danmark