fbpx

Cancer & Massage

Lær at udfører den perfekte massagebehandling på personer, som er eller har været cancerpatient.
Tilmeld Kursus

Cancer & Massage er et kursus hvor du vil lærer at udføre massage på personer, som er eller har været i et kræftbehandlingsforløb. Her lærer du teori om bivirkninger og hvilket særlige hensyn du bør tage.

 

Rejsen tilbage fra et cancer forløb kan være meget hård. Undersøgelser viser at cancer patienter føler en positiv virkning af at modtage massage. Når man gennemgår et cancer forløb kan der være mange bivirkninger såsom stress, depression, træthed og smerter, hvilket alle er bivirkninger som massage kan have betydelig reducerende effekt på.

Kræftens Bekæmpelse anbefaler massage – dog anbefaler de at man finder en massør som er specifikt uddannet til at varetage disse sårbare klienter.

Her kan du læse hvad Kræftens Bekæmpelse skriver omkring massage til cancerpatienter.

På kurset vi du opnå generel viden omkring cancer former, behandlinger, bivirkninger og forløb. Du lærer også om indikationer og kontraindikationer af massage til cancer patienten. Derudover vil vi gennemgå teori omkring arvæv, lymfeødem og hud sensibilitet af patienter med cancer.

Efter teoretisk undervisning vil vi øve diverse former for arvævsmassage og generel massage til cancer patienter.

Adgangskrav

Du skal være uddannet massør for at deltage på dette kursus.

Kursusdatoer:

Dette kursus tager 5 timer og afholdes næste gang følgende dato:

  • Opdateres snarest. Kontakt os for at blive skrevet på venteliste. 

Pris kr. 1.295,-

Underviser: Underviser: Molly Mørch, Somatisk Terapeut, Forfatter og Lægeeksamineret Sportsmassør

Som somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer, arbejder hun også med kroppen og er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM Academy. Molly udtaler følgende ifm. hendes praksis: “Jeg oplever at krop og psyke er tæt forbundet, og det er min klare overbevisning at forandring ikke er noget der kan tænkes, det er noget der skal opleves”. Besøg Mollys hjemmeside.

Læs om skolens undervisere →

MOLLY MØRCH AM ACADEMY