Massage af cancerpatienter

Lær at udfører den perfekte massagebehandling af personer, som er eller har været cancerpatient.

Tilmeld Kursus

På kursus i massage af cancerpatienter, vil du lære at udføre massage til cancerpatienter, med masser af relevant viden bag.

Undersøgelser viser at cancerpatienter føler en positiv virkning af at modtage massage. Når man gennemgår et kræftforløb er der mange bivirkninger såsom stress, depression, træthed og smerter, hvilket alle er bivirkninger som massage kan have betydelig reducerende effekt på.

Kræftens Bekæmpelse anbefaler massage – dog anbefaler de at man finder en massør som er specifikt uddannet til at varetage disse sårbare klienter.

Her kan du læse hvad Kræftens Bekæmpelse skriver omkring massage til cancerpatienter.

På kurset vi du opnå en generelle viden omkring cancer former, behandlinger, bivirkninger og forløb. Du lærer også om indikationer og kontraindikationer af massage til cancer patienten. Derudover vil vi gennemgå teori omkring arvæv, lymfeødem og hud sensibilitet af patienter med cancer.

Efter teoretisk undervisning vil vi øve diverse former for arvævsmassage og generel massage til cancerpatienter.

Deltag i et lærerigt kursus hvor du vil blive solidt klædt på, til at kunne tilbyde massage til cancerpatienter af allerhøjeste kvalitet.

Adgangskrav
Du skal være uddannet massør for at deltage på dette kursus.

Kursusdatoer:

Dette kursus tager 5 timer og afholdes næste gang Søndag d 7. november 2021 kl. 9.00 – 14.00

Pris kr. 1.295,-

Underviser: Underviser: Molly Mørch, Somatisk Terapeut, Forfatter og Lægeeksamineret Sportsmassør.

Som somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer, arbejder hun også med kroppen og er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør hos AM Academy. Molly udtaler følgende ifm. hendes praksis: “Jeg oplever at krop og psyke er tæt forbundet, og det er min klare overbevisning at forandring ikke er noget der kan tænkes, det er noget der skal opleves”. Besøg Mollys hjemmeside.

Læs om skolens undervisere →

molly mørch