fbpx

Lægeeksamineret Sportsmassør

Tilmeld Uddannelse

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Bliv Lægeeksamineret Sportsmassør og lær at analysere og behandle specifikke skader/sportsskader.

 

Trin 2 er til dig som ønsker at tage din massørprofil til næste niveau eller til dig som ønsker et liv i sportens verden. Her vil du lære om udvidet muskulære behandlingsteknikker, biomekanik, kinesio taping, sportsakupunktur og flere behandlingsteknikker.

Dette er en meget praktisk uddannelse, hvor du lærer specifikke behandlingsteknikker til effektivt at identificerer og behandle skader. Uddannelsen er sammensat i samarbejde med nogle af de førende indenfor behandling i sportens verden. Uddannelsen består af ekstra teori, tekniker og redskaber der er uundværlige når man skal arbejde med sportsfolk. At arbejde med sport og mennesker i bevægelse, kræver indsigt i fundamentale menneskelige bevægemønstre. For at kunne vejlede og hjælpe med både præstationsforbedringer og skade rehabilitering, bør man således forstå hvad personens krop gennemgår i den pågældende aktivitet.

Ved at forstå grundlæggende biomekanik og kunne lave basale bevægelsesanalyser opnår man fundamental kompetencer til at indgå i et direkte samarbejde med atleten, hvor man forstår sportsgrenen på et dybere niveau. Du lærer at analysere typiske sportsgrene og hyppigt forekommende bevægelser, og bliver i stand til aktivt at arbejde med atleten med en specifik forståelse for sportsaktiviteten. Derudover vil du opnå specifikke færdigheder i manuel muskeltestning, palpering og funktion, samt kunne sætte den opnåede viden ind i en specifik sportsrelevant kontekst hvor atleten bliver mødt på et højt niveau.

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

 

Funktionel neurologi

Generelle og standardiserede metoder for at teste en muskels funktion og kontrastabilitet, med palpering af udspring og hæfte samt fiber orientering.

Bevægeanalyse
Sportsakupunktur

Dry needling er en form for akupunktur for du sætter nåle i triggerpunkter for at optimere og speede behandlingen op.

Behandlingsteknikker

Du vil lærer at forstå og udfører flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.

Kinesio taping

Du vil lærer at forstå og udfører flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.

Cupping og Gua Cha

I forbindelse med uforklarlige smerter, kan behandling af bindevævet kan skabe utrolige resultater. Lær mere om brugen af Cupping og Gua Cha.

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Adgangskrav

Uddannelsen som Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2) er en brugerbetalt praktisk uddannelse. For at få adgang til uddannelsen som Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2), skal du have bestået uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (Trin 1) ved AM Academy, eller tilsvarende uddannelse af anden institution. Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Academy på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb. OBS! Denne uddannelse giver dig ligeledes mulighed for at blive RAB hos Dansk Behandlerforbund. Næste hold starter: 

Aftenhold

Holdnavn: Spo0322a

Startdato: 7. marts 2022

Fremmøde: 12 mandag kl. 17.00 – 22.00

Aftenhold

Holdnavn: Spo0822a

Startdato: 15. august 2022

Fremmøde: 12 mandage kl. 17.00 – 22.00

Betaling

Prisen for Trin 2 er kr. 8.995,-

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet, derfor kan du vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Depositum

Depositum kr. 995,-

Restbeløb kr. 8.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 995,-

3 afdrag á kr. 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og afdrag starter ved holdopstart.

Praktikforløb

Tilmeld praktikforløb

ifm. efteruddannelse.

 

15 x praktikdage udløser rabat på Trin 2

Læs mere