fbpx

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Tilmeld Uddannelse

TRIN 1

TRIN 2

TRIN 3

Bliv Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og forstå kroppens sprog, med udgangspunkt i læren om fysiologi og anatomi. Lær at udfører professionel dybdegående fysiurgisk massage samt flere effektive behandlingsteknikker.

 

Siden 1991 har Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør været én af de mest populære uddannelser i behandlerbranchen. AM Academy er kendt for at have uddannelser af højeste faglighed. Uddannelsen er løbende blevet optimeret – og vi har ligeledes har vi tilføjet efteruddannelser til sortimentet. 

Trin 1 – Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør betragter vi i dag som grunduddannelsen i vores 3-trin-opdelte uddannelsestruktur, hvor der undervises i alt grundlæggende forståelse for kroppen som helhed

En Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør fra AM Academy udfører dybdegående massage og arbejder med hele bevægapparatet. Du får her en bred uddannelse, hvor du kan behandle alle former for skader uanset om det er sportsskader, arbejdsrelaterede skader eller noget helt tredje. Du lærer at forstå kroppen som helhed, hvordan hænger de forskelllige dele af kroppen sammen, og hvordan skal du sammensætte din behandling, så klienten får det optimale resultat.

Udover det muskulære, lærer du også at arbejde med bindevævet, som man de senere år har fundet ud af har stor effekt på hvordan resten af kroppen har det. Vi kommer også ind på psykens indvirkning på det fysiske bevægapparat, samt klient/behandler samtalen og arbejdsstillinger. Det er utrolig vigtigt at man bruger sin krop korrekt når man behandler, således at man kan holde til det i et helt, arbejdsliv derfor er det et stort fokusområde hos os.

 

Læs mere om de enkelte fag/moduler nedenfor:

Anatomi & fysiologi

Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner, herunder musklers navne, tilhæftninger og funktion for overfladeanatomien.

Bevægeanalyse
Kroppens bevægelser gennemgås, hvordan betragter vi en klients bevægemønstre, og derudfra planlægger vores behandling af givne område. Funktionstest af de store led. Spørgeteknik til kundens problem.
Triggerpunkter
Du lærer hvad triggerpunkter er, historien bag og hvordan du arbejder med dem.
Funktionel neurologi
Få en grundlæggende forståelse af nervesystemet, samt sansernes påvirkning og nervernes årsagssammenhæng.
Arbejdsstillinger & øvelser
Vi laver øvelser på måtte for at opnå den korrekte arbejdsstilling, således at man undgår skader når man efterfølgende arbejder som massør.
Klinikvejledning
Hvilke muligheder har jeg efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma? Hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag.
Førstehjælpskursus
Da du er alene med dine kunder, har vi hos AM Massageskole valgt at tilføje førstehjælpskursus til vores grunduddannelsen, da det er vigtigt at være klædt på til at kunne tage ansvar og handle hurtigt og effektivt, hvis der sker en ulykke.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere. Derudover taler vi om etik, kundemodtagelse og salg.
Fysiurgisk massage

Du lærer at udfører en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle alle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhængen, hvordan man behandler den optimal og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.

Ansigtsmassage

Du lærer både en afslappende, afstressende ansigtsmassage, samt de mange punkter der kan løsne spændinger i ansigt og kranie.

Bindevævsmassage
Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.
Venepumpemassage

Ved væske i kroppen er det effektivt med venepumpemassage, du får simple teknikker der kan afhjælpe klientens væskeproblem.

Stretching

Behandlingen foregår på en briks, og klienten er iført træningstøj. På dette kursus vil du lærer 50 min. Stretching behandling, hvor de store muskelgrupper bliver strukket igennem, som kan tilbydes til dine klienter.

Taktilmassage

Taktilsansen (følesansen) er en kompleks sans med mange funktioner, som bl.a. har betydning for psykisk og social kontakt med andre, bevægelsernes præcision, overlevelse (registrering af kulde/varme), m.m.

Stolemassage

Stolemassage virker især effektivt mod hold i ryggen og spændinger i nakke og skuldre. Drudover kan stolemassage anvendes som forebyggende behandling, til fx. klienter som har meget stilsiddende arbejde eller blot arbejder i uhænsigtsmæssige stillinger.

Idrætsskader

Ankelforstuvninger, fiberspræng- ninger, smerter i skuldre, ben, knæ og ankler er nogle af de hyppigste idrætsskader. Der findes to typer idrætsskader: akutte skader og overbelastningsskader. 15.000 danskere henvender sig årligt til skadestuerne med akutte idrætsskader.

Adgangskrav

Uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (Trin 1) er en brugerbetalt praktisk uddannelse uden adgangkrav. Trin 1 er grunduddannelsen hos AM Academy og er adgangsgivende til Lægeeksamineret Sportsmassør uddannelsen (Trin 2). OBS! Denne uddannelse giver dig ligeledes mulighed for at bliveRAB hos Dansk Behandlerforbund. Næste hold starter: 

Dagshold

Holdnavn: Fys0222d

Startdato: 8. februar 2022

Slut ultimo august 2022

(Ferie uge 28-30 begge uger inkl.)

Fremmøde: Tirsdag kl. 9.00 – 14.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Følgende weekender: 

30/4 + 1/5

28/5 + 29/5

18/6 + 19/6

20/8 + 21/8

Dagshold Engelsk
Holdnavn: Fys0222dE

Startdato: 10. februar 2022

Fremmøde: Torsdag kl. 9.00 – 14.00

Dagshold Engelsk

Holdnavn: Fys0822dE

Startdato: 16. august 2022

Fremmøde: Tirsdag kl. 9.00 – 14.00

Dagshold

Holdnavn: Fys0822d

Startdato: 18. august 2022

Fremmøde: Torsdag kl. 9.00 – 14.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Aftenhold

Holdnavn: Fys0222a

Startdato: 10. februar 2022

Slut ultimo august 2022

(Ferie uge 28-30 begge uger inkl.)

Fremmøde: Torsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Følgende weekender: 

30/4 + 1/5

28/5 + 29/5

18/6 + 19/6

20/8 + 21/8

Aftenhold

Holdnavn: Fys0822a

Startdato: 16. august 2022

Fremmøde: Tirsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lør + Søn kl. 8.00-16.00)

Weekendhold

Holdnavn: Fys1121w

Startdato: 6. november 2021

Fremmøde: Hver 3. Weekend
Lørdag + Søndag fra kl. 9.00-15.00.

Weekendhold

Holdnavn: Fys1122w

Startdato: 5. november 2022

Fremmøde: Hver 3. Weekend
Lørdag + Søndag fra kl. 9.00-15.00.

Betaling

Prisen for Trin 1 er kr. 23.995,-

AM Academy tilbyder høj fleksibilitet. Vælg derfor en af følgende to betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Depositum

Depositum kr. 995,-

Restbeløb kr. 23.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb betales inden opstart.

Afdragsordning

Depositum kr. 995,-

8 afdrag a´ 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og afdrag begynder ved opstart.