fbpx

Overvejer du et nyt liv som professionel behandler? Du bydes hjerteligt velkommen til vores inspirerende info aften hos AM Academy, hvor du får mulighed for at opleve Danmark’s bedste massageskole.

Kom forbi til en info aften hos AM Academy, hvor du vil få viden om vores uddannelser, RAB og general information omkring hvordan vi kan hjælpe dig i gang med dit nye liv for professionel behandler.

Du får mulighed for at møde både undervisere og skoleleder, hvilket giver god anledning til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

 

Næste info aften afholdes:

Torsdag d. 27. januar 2022

kl. 18.00 – 20.00

Program for info aften:

18.15 – Velkomst 
18.30 – General info om AM Academy & uddannelsesstrukturen. 
19.00 – Kaffepause
19.30 – Info om undervisning
20.00 – Afrunding og spørgsmål

 

Alle er hjerteligt velkommen, og du er derfor også velkommen til at medbringe en partner, ven, forældre, m.m. Angiv blot dette i tilmeldingen, så vi har en idé om hvor mange i kommer.

Mød skoleleder og underviser, som kan give den bedste præsentation og besvarer alle dine spørgsmål: 

 

AM Academy Susan

Susan Wichmand, Ejer og underviser.

Mød ejer og skoleleder Susan Wichmand. Susan er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen, samt stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

info aften am academy

Thomas Raaschou, Underviser. 

Mød også vores underviser Thomas, som er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør hos AM Academy og er efterfølgende uddannet kropsterapeut, samt har kurser i hovedpine, migræne og akupunktur. Thomas har spillet fodbold på elite plan og været massør for professionelle cykelhold. Han underviser på de fleste hold i massage, anatomi og bevægeanalyse på alle 3 Trin. 

Tilmeld næste info aften Torsdag d. 27. januar 2022