Hotstone massage

Hotstone massage er en luksuriøs og afslappende massageteknik, som er ideel til afstresning af din klient. Tag Hotstone kurset på en enkelt dag,

Tilmeld Kursus

Hotstone massage er en luksuriøs og afslappende massageteknik, hvor brugen af varme og kolde lavasten giver en effektiv fysiurgisk behandling, som er ideel til at afstresning din klient.

Hotstone massage giver øget blodgennemstrømningen og forbedrederfor blodtilførslen til musklerne. Når varmen strømmer rundt i kroppen og trænger ind i musklerne, opleves en blødgørende og afslappende effekt, som er med til at løsne infiltrationer.

I løbet af Hotstone kurset undervises blandt andet i behandlingsmetoder og teknikker til at arbejde effektivt med lavasten som massageredskab, hhv; Hvordan, hvornår og hvilke temperaturer der skal bruges, samt sikker håndtering af temperaturer. Ligeledes undervises i sanitet, hygiejne og kontraindikationer.

Teknikker og strukturer bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandlinger i løbet af kurset.
Der er altid plads til individuel instruktion og demonstration, hvor der er behov for det, samt spørgsmål og diskussioner.

Hvem kan tilmelde sig denne Hotstone kursus

Kurset er til dig der allerede er uddannet behandler og kan let kombineres med fysiurgisk massage, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, spa- og wellnessbehandlinger, samt er og er særligt egnet til behandling af områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg.

Efter kurset i Hotstone Massage, er du i stand til at give en hel massagebehandling, du har lært at implementere sten i dine eksisterende behandlinger og kan straks udvide din praksis.

Kursusdatoer
Kurset tager 5 timer og forløber over en enkelt dag. Kurset afholdes næste gang d. 10. Februar 2022 kl. 17.00 – 22.00

Pris kr. 1.295,-

Underviser: Susan Wichmand skoleleder på AM Academy.

Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Sportsmassør og Stolemassør med efterfølgende kurser i idrætsskader, Triggerpunkter, Teknikker mod hovedpine o.m.fl. Susan underviser i anatomi og den praktiske del af massøruddannelsen. Hun underviser endvidere i Stolemassage og triggerpunkter. Susan er derudover dommer ved DM & VM i massage.

Læs om skolens undervisere →

Susan Wichmand