fbpx

Japansk Lifting

kombineret med andre massage teknikker
Tilmeld Kursus

Ansigtsmassage med Japansk Lifting og nye innovative teknikker

Dette unikke kursus giver dig mulighed for at mestre Japansk Lifting, en velrenommeret og populær behandlingsmetode med en fast protokol. Ud over dette lærer du også at analysere ansigter og integrere forskellige massageteknikker for at skræddersy behandlingen til hver enkelt kundes individuelle behov og problemområder. Dette giver dig mulighed for at skræddersy behandlingen til den enkelte kunde, hvilket bidrager til en mere personlig og effektiv tilgang. Du kan naturligvis også vælge at fokusere udelukkende på den traditionelle Japanske Lifting.

De forskellige massage teknikker du vil lære inkluderer teknikker hvor massagen udføres direkte på kæbemusklerne indefra munden. Disse teknikker er det nyeste indenfor ansigsmassage og er meget effektive, da de giver en mere direkte og effektiv stimulering af musklerne. Udover at mestre anti-ageing massage vil du efter end kursus også kunne afhjælpe muskelspændinger i ansigtet.

Denne unikke tilgang, der kombinerer den velkendte Japanske Lifting med innovative massageteknikker, er udviklet af vores erfarne underviser, Susan.

 

Ikon for Bekræftet af fællesskabet

Adgangskrav
For at deltage på kurset skal du have en uddannelse som behandler eller fra sundhedssektoren, således at du har kendskab til Anatomi og Fysiologi.

Kursusdatoer

Næste 2 dags – kursus vil blive afholdt:

21. – 22. september 2024 kl. 9.00 – 15.00

og 

25. november & 2. december kl. 09.00 – 15.00

 

PRIS: KR. 2.995,-

Underviser: Susan

Susan er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har taget flere kurser  i Triggerpunkter, Zoneterapi og Japansk Lifting ved Lone Sørensen. Derudover har hun i 7 år haft en skønhedsklinik ved siden af AM Academy, hvor de tilbyder en bred vifte af manuelle skønhedsbehandlinger. 

 

 

 

Barfodsmassage
Underviser: Susan

Susan er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har taget flere kurser  i Triggerpunkter, Zoneterapi og Japansk Lifting ved Lone Sørensen. Derudover har hun i 7 år haft en skønhedsklinik ved siden af AM Academy, hvor de tilbyder alt indenfor manuelle skønhedsbehandlinger.