fbpx

Qigong

Livsenergi træning
Tilmeld Træning

Hold træning for begyndere

Qi-gong betyder livsenergi-træning og det er ligepræcis hvad det er. Vi undervier i Shibashi som er en god Qigong for begyndere.

Det er en process som integrere kropsholdning og intention, til at kultivere og cirkulere livsenergi. Qigong praksissen stammer fra tidlige shamanistiske traditioner i Kina og bredte sig gennem kontinentet, som kraftfulde helbredelses teknikker og evne til at give ekstraordinære mentale kræfter. 

I dag bliver qigong først og fremmest dyrket som forebyggelse og behandling af den store stigning i kroniske sygdomme, vi oplever i det moderne samfund. 

Hvorfor er Qigong så effektivt til behandling af kroniske sygdomme?

Ifølge Ayurveda, Traditionel Kinesisk Medicin og mange af de andre store medicin traditioner, som stadig bruges til effektiv behandling den dag i dag (flere tusinde år efter deres oprindelse), så er vi alle født med en mængde livsenergi. Livsenergien strømmer rundt i meridian-baner inde i kroppen og nære alle de vitale organ-systemer. Alle de kropslige funktioner bliver næret og støttet af livsenergien. 

Som vi ældes siver livsenergien ud af os. Der er flere måder at nære kroppen med livsenergi. Fx gennem kost og livsstilsvaner, men disse metoder er sjældent nok i sig selv. Til fuldstændigt at genoplade og balancere livsenergien er qigong en fantastisk teknik. Den er simplethen skabt til formålet! 

Når livsenergien er udmattet, blokeret eller stagneret i kroppen så kan det negativt påvirke livsenergiens flow, hvilket ødelægger organ-systemernes mulighed for at få den nødvendige livsenergi. Dette kan ske på grund af dårlige kost og livsstilsvaner, forurenede omgivelser og besværlige forhold til sig selv og andre.

Kroppen er en selvhelbredende organisme, men for at disse processer kan køre optimalt, må kroppen have den nødvendige energi ombord. Derudover er det nødvendigt at energien kan strømme uhindret i kroppen. Det er disse to elementer som qigong er så effektiv til at sørge for. Med qigong begynder vi at mærke livsenergien i kroppen og kan endda dirigere den til områder, der er i speciel mangel på energi. 

Hvilken form for Qigong undervises der i?

Der undervises i Shibashi, som er en form for qigong der lægger vægt på bevægelse. Det er skabt for begyndere og har en effektiv helbredende effekt. Baseret på filosofien og principperne bag Tai Chi, har Shibashi kombineret qigong kropsholdningen, qigong vejrtrækningen og modificerede Yang Style Tai Chi bevægelser, til en blød, kontinuerlig og flydende sekvens af 18 bevægelser, som synkroniseret med en dyb, afslappet vejrtrækning er en qigong form som helbreder hjertet og forebygger hjertesygdomme. De langsomme, langstrakte vægtskift hjælper med at styrke knogletætheden og led stabiliteten. Bevægelserne strækker og styrker også musklerne.

 

Adgangskrav

Træningen er for alle

 

Tidspunkt

Pt ikke noget hold

 

 

 

Pris 10 gange kr. 950,- 

Når du tilmeldt dig, vil du efterfølgende modtage en faktura og velkomstmail.

Instruktør: Caljo – The Homecoming Son

The Homecoming Son er et projekt startet af Caljo, med formålet at hjælpe dig til at transformere din hverdag fra en lav-energi tilstand til en tilstand af høj energi, godt humør, stor sexløst og et balanceret blodtryk. Sådan fortjener vi at opleve livet!

Caljo er en holistisk livsstils coach, som hjælper klienter til at skabe en hverdag med mening, sammenhæng og høj energi til at leve et fyldestgørende liv. Det gør han blandt andet ved at træne klienter i qigong, en ældgammel praksis med tusinder af års succeshistorier bag sig. På bare 10 sessioner kan du lære denne teknik, som kan blive en enorm styrke i skabelsen af dit drømmeliv. 

Jeg glæder mig til at se dig tage ansvar for din lykke og dit helbred. Det er det jeg er her for at hjælpe dig til!

The Homecoming Son

 

Susan Wichmand AM Academy